Maybelline Color Show neglelak – Bleached Neons

Jeg må hellere skynde mig at vise jer de her skønheder. De er nemlig kun til salg i butikkerne t.o.m. uge 28, som er i næste uge. Det er Maybelline’s Color Show neglelakke, og serien hedder Bleached Neons. Åh, jeg synes, de er flotte i deres blegede look. De kommer til at bo på mine negle hen over sommeren. Faktisk synes jeg, det ser lidt cool ud med en kombination af dem på. Husk at bruge hvid neglelak under for ekstra neon effekt – det har jeg ikke brugt her. Til gengæld har jeg overlak på for holdbarhed og glans.

Fra venstre mod højre hedder de 241 Sun Flare (fin fersken), 242 Coral Heat (blød koral), 243 Tropink (Barbie lyserød) samt 244 Chic Chartreuse (skarp lime). De koster 29,95kr. pr. stk, hvilket jo ikke er ret meget sammenlignet med så mange andre neglelak brands. Husk at de ikke kan købes i butikkerne efter næste uge. Hos ASOS er de endda allerede udsolgte, men ellers hold øje HER, om de kommer igen. Og prøv også en lokal Matas eller Kvickly. Hvilken af disse fire er jeres favorit? Min favorit er den koral farvede af dem, som også vil gøre sig rigtig fint på min arbejdsplads.

Neglelakkene er modtaget som gave

Share:

10 Comments

 1. Karen
  26. juli 2014 / 12:55

  Hejsa 🙂

  Faldt tilfældig over din blog i dag og dette blogindlæg.
  Jeg er helt vild med farverne – dog har jeg ikke været så heldig at få fingerne i dem 🙁
  Er farverne meget skrigne?
  Jeg er mest interesseret i den tropink farve 🙂

  Hav en god dag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. juli 2014 / 02:17

   De er meget flotte 🙂 Nej, det synes jeg ikke. Måske hvis du kommer hvid neglelak nedenunder. Men du skal nok skynde dig og lede efter dem, hvor det er en limited kollektion, som jeg har skrevet.

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juli 2014 / 17:11

   De er så mega flotte 🙂

 2. 4. juli 2014 / 20:44

  Overordenligt fede farver!

  Knus!

  Ps Kig ind på bloggen hvor der er give away!

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juli 2014 / 17:11

   Helt vildt fede farver 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juli 2014 / 17:11

   De skriger bare på sommer 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juli 2014 / 17:10

   Helt vildt fine 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!