Masser af denim

Masser af denim

Masser af denim

Masser af denim

Masser af denim

For et par weekender siden inviterede min mand mig med en tur på Fisketorvet. Jeg syntes egentlig, det var en ret dårlig idé, fordi vi havde hundrede ting at lave derhjemme. Sådan er det hver weekend. Vasketøj, støvsuge, indkøb etc. Den del vender jeg lige tilbage til i et andet blogindlæg. Efter at have tænkt lidt over det, besluttede jeg mig for, at det nok var meget sundt at komme ud og se noget andet end husets fire vægge. Og det var en god beslutning.

Vi havde et par virkelig hyggelige timer. Bl.a. gik vi ind på GORM’s og spiste god pizza. Jeg fik en med tynde skiver af sød kartoffel. Mums. Baby A er blevet så stor, at han selv kan sidde nu, og det gør det en hel del nemmere at have ham med på tur. Så mens min mand og jeg sad og spiste pizza, sad Baby A på min mands skød og spiste hjemmelavet bønnemos, blåbær m.m. Jeg er vild med storcentre, fordi det er så nemt med barnevogne. Vi kunne have barnevognen helt med hen til bordet. Fantastisk. Og så har Fisketorvet en genial babylounge.

Mit outfit

Jeg elsker, når min mand er hjemme hos os i weekenden. Selvfølgelig fordi jeg nyder hans selskab big time. Men også fordi det giver mig mere end halvandet minut til at gøre mig klar i. Jeg foretrækker klart billeder med mit spejlreflekskamera, men med en baby er det nemmere sagt end gjort. Jeg var iført mine nyeste jeans fra Pieces og en nystrøget denimskjorte, som har ventet på at blive luftet, siden jeg strøg den engang i foråret. Jeg købte mine Pieces jeans i juni og blev så glad for dem, at jeg også har købt dem i grå. Elsker skinny jeans og især kombineret med en løsere overdel.

Mine mørkegrønne Stylesnob ballerinaer blev luftet for første gang i et par år, og det var et glædeligt gensyn. Mit hår sad i en høj knold. Ikke kun fordi det er nemt, men også forbi jeg har en nysgerrig baby, der hiver i det. Ikke en gang en hver gang. Som om han har glemt, hvordan mit hår føles. Min Gucci GG Marmont taske behøver vist ikke yderligere introduktion. Den hænger på mig hver eneste dag, så value per wear er snart langt nede.


Cubus denimskjorte // Pieces jeans // Gucci taske // Stylesnob ballerinaer // BAEKKE armbånd fra UsMeUs // Daniel Wellington ur // Vielsesring fra guldsmed


2 Comments

 1. Liselotte / Everyday Couture
  19. september 2018 / 10:54

  Hvor ser du skøn ud <3

  • Lullumut
   Forfatter
   21. september 2018 / 23:24

   Tak søde :-*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!