Marvis lakrids tandpasta

Jeg tror, det her er mit første indlæg om tandpasta, haha. Og jeg har sågar arkiveret det under både skønhed og bolig. Efter at have læst om Marvis lakrids tandpasta bl.a. HER og HER, blev jeg jo nødt til selv at prøve den. Både fordi det bare er sjovere at børste tænder med en tandpasta, der smager af lakrids, og fordi den er ualmindeligt pæn og æstetisk. Selv min kæreste udbrød “køb, køb”. Haha. Det sker ellers yderst sjældent. Han er den über økonomiske i vores forhold.

Denne tandpasta er købt på min tur til Helsingborg hos Lakritsboden, Bruksgatan 5A. Men den kan købes flere forskellige steder. Bl.a. HER hos Hill-Street.dk i både den almindelige og rejse udgaven. Marvis tandpasta findes også i mange andre smagsvarianter og endda med tilhørende tandbørster. Hvis I kommer i området omkring Blegdamsvej, må I endelig også besøge Hill Street’s fysiske butik. Jeg kan bruge mange timer derinde.

Share:

10 Comments

 1. Jannie // Guapizimo
  12. december 2014 / 18:23

  Tak for link 😉

  Lakridssmagen er ikke så gennemtrængende som jeg forventede, altså jeg er lakridselsker, så jeg kunne nærmest børste tænder i noget der smagte af heksehyl 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   13. december 2014 / 00:18

   Velbekomme 🙂
   Haha, det kunne være fedt. Så ville jeg bare børste tænder i stedet for at dykke ned i en pose slik 🙂

 2. Anne-Marie
  11. december 2014 / 19:25

  Ej! Super fed indpakning, ligemeget hvordan den smager 😉 Den vil jeg prøve at finde i Malmø!

  • Lullumut
   Forfatter
   11. december 2014 / 20:22

   Haha, vidste du ville synes om den 🙂 Yes, vi går på jagt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   10. december 2014 / 22:35

   Det er ret sjovt og anderledes i hvert fald.. Og samtidig kønt 🙂

 3. Sigrid
  10. december 2014 / 06:45

  Har du prøver at kigge bagpå. Jeg ved ikke om det stadig holder stik men marvis skulle være fyldt med parabener og det der er lige så slemt

  • Lullumut
   Forfatter
   10. december 2014 / 22:35

   Det har jeg faktisk slet ikke tænkt på. Jeg ved egentlig ikke, hvad jeg skal kigge efter, men det stod alt sammen på pap emballagen, som jeg har smidt ud.. Tak for tip 🙂

 4. Ida
  9. december 2014 / 20:38

  Den vil jeg så gerne prøve. Tænk at børste tænder i lakrids – det er jo himlen 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   9. december 2014 / 22:15

   Det synes jeg, du skal gøre 🙂 Kan du huske, vi var i Hill Street sammen sidste sommer under modeugen? 🙂 Da vi besøgte A på Panum.. Der kan du i hvert fald købe den og spare fragt 🙂 Ja, det var også derfor, jeg blev nødt til at købe den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!