Marts i billeder

Så er jeg hjemme igen fra sommerhus, og i dag er det tilbage på job. Det bliver dog en kort uge, da det jo er St. Bededag på fredag. Det var en dejlig tur i sommerhus, hvor jeg var afsted med min kæreste og svigerfamilie. Udover at fejre min svigermors fødselsdag fik vi spist en masse, sovet en hel del, gået lange ture og spillet brætspil. Perfekt. Det minder mig også om, at jeg har glemt at bringe en update på marts måned, som kommer her. Havde I en god marts måned?

I starten af marts var jeg til et spændende og inspirerende bloggerevent med og om skønhedsproduktet Vivag, hvor sexolog Marianne Egense fortalte om balance i kvindelivet, i mere end en forstand. Vi fik i øvrigt de lækreste sandwich på Hotel Babette Guldsmeden.

Jeg var også til et bloggerevent omkring mærket VRS Fashion, som sælges i både Bilka og føtex. Det er både trendy og budgetvenligt, og jeg forelskede mig bl.a. i denne grå sweatshirt.

Sammen med min svigermor har jeg været på Wagamama og spist lækker suppe med kylling, nudler og chili. Selve Wagamama er et kedeligt sted, men deres mad er anbefalelsværdig. Efterfølgende så vi Dirty Dancing The Musical i Tivoli. Super flot! Begge dele var min julegave fra min svigermor, så fint.

Jeg havde fri en fredag, hvor min veninde og jeg tog toget til Snekkersten og brugte en dejlig dag i spa hos Comwell Borupgaard. Så lækkert og tiltrængt.

For 495kr. fik vi lækker og sund buffet i to timer og efterfølgende fri adgang til spa. Jeg skal helt sikkert derhen igen på et senere tidspunkt. Har allerede snakket med min søster om det.

Jeg flottede mig og inviterede mine forældre til overdådig brunchbuffet på MASH Skovridderkroen i forbindelse med sidste års farsdagsgave, som blev en smule udskudt. Mine forældre vidste ikke på forhånd, hvor vi skulle spise. Nui, hvor var det godt. Jeg kan især anbefale den personligt tilpassede omelet.

Jeg har beundret det smukke vejr, solnedgange og nøgne træer. Smukkere end smukt!

En fredag aften hyggede jeg mig alene hjemme med tapas og filmen Divergent. Jeg elsker fredage. Måske er fredag aften mit favorittidspunkt på ugen. Og så nyder jeg alenetid efter en lang uge. Jeg glæder mig i øvrigt til snart at få set efterfølgeren Insurgent.

Jeg var til det fineste bloggerevent med Sodastream Play, hvor vi fik lov til at lave lækre Sodastream mocktails, og vi fik delikat mad fra Umami. Bl.a. sushi.

Min marts måned sluttede på Fejø, hvor jeg tilbragte godt og vel seks dage med min søster, niece og forældre. Vejret bød primært på sne og regnvejr, så udover gåture fik vi hygget en hel del indendørs.

Share:

4 Comments

 1. Ida
  28. april 2015 / 16:41

  Sikke mange dejlige ting du lavede i marts. Jeg husker ikke så meget fra min marts, men fik da lige genopfrisket at jeg var til sodastream event 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   28. april 2015 / 21:28

   Ja, det synes jeg også 🙂 Du må kigge en ekstra gang i dine IG billeder, så er jeg sikker på, du får en opfrisker 🙂 VRS Fashion eventet var du jo også med til. Og ja, Sodastream 🙂

 2. 28. april 2015 / 08:26

  Sikke en masse du fik oplevet i marts 🙂
  Jeg kan dårligt huske min – shit jeg må nok hellere stoppe lidt op og huske dagene 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   28. april 2015 / 21:27

   Haha, ja. Dette er endda kun et udpluk af mine IG billeder, men der er jo stadig meget, der ikke kommer på Instagram 🙂 Som f.eks. alt det kedelige, men det gider I jo heller ikke at læse om 😉
   Åh ja, så enig. Der er det altså godt at kunne dokumentere det og så på en blog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!