Maria Nila True Soft shampoo og balsam

Maria Nila True Soft shampoo og balsam

Maria Nila True Soft shampoo og balsam

Maria Nila True Soft shampoo og balsam

Maria Nila True Soft shampoo og balsam

Maria Nila True Soft shampoo og balsam

Maria Nila True Soft shampoo og balsam

Maria Nila True Soft shampoo og balsam

Jeg har tidligere testet produkter fra Maria Nila. Både et par Color Refresh farver samt to flydende håndsæber. Alle sammen lækre produkter. Denne gang har jeg testet Maria Nila True Soft shampoo og balsam. Der findes flere forskellige Maria Nila serier til håret, men jeg har brug for noget fugtgivende, plejende og blødgørende for tiden, og derfor faldt valget på True Soft serien.

Om brandet:

Maria Nila er et svensk brand, som går meget op i både miljøet og i ikke at teste på dyr. Samtidig vil de gerne være leveringsdygtige i gode og lækre produkter. Maria Nila produkterne har flere forskellige certificeringer, og hver gang du køber et Maria Nila produkt, er du med til, at der bliver plantet nye træer i Sydamerika.

Udseende:

Som altid præsenterer Maria Nila produkterne sig flot. Jeg er vild med hele designet, logoet og ikke mindst de grønne douce farver. Pænt med pænt på.

Læs eller genlæsMaria Nila Colour Refresh

Materiale:

Produkterne kommer i plastikemballage, som er nemme at have med i kufferten eller sports-tasken. Maria Nila klimakompenserer for plastikemballagen. Det betyder, som nævnt ovenfor, at de sørger for at plante nye træer.

Konsistens:

Shampooen er meget flydende, og balsamen har en tykkere konsistens. Se billedet ovenfor. Begge produkter er meget nemme at fordele ud i håret.

Virkning:

Jeg synes, True Soft serien fra Maria Nila passer godt til mit hår. Det er altid svært at vurdere produkter, når de bliver brugt sammen med andre produkter. F.eks. har jeg siden maj brugt en hårserum fra et andet mærke. Alligevel synes jeg dog, jeg fornemmer, at mit hår er mindre tørt og mere blødt. Også selvom vi rammer de koldere grader udenfor. Produkterne indeholder begge arganolie, hvilket jeg i forvejen er svært begejstret for.

Læs eller genlæsFlydende håndsæbe fra Maria Nila

Duft:

Begge produkter dufter dejligt friske. Søde men friske. Måske lidt af agurk.

Pris/køb dem her:

Du finder både True Soft shampoo og balsam hos bl.a. Billigvoks.dk. De findes i forskellige størrelser:

  • Maria Nila True Soft shampoo 100 ml. 95kr. HER.
  • Maria Nila True Soft shampoo 350 ml. 199kr. HER.
  • Maria Nila True Soft shampoo 1.000 ml. 499kr. HER.
  • Maria Nila True Soft balsam 100 ml. 95kr. HER.
  • Maria Nila True Soft balsam 300 ml. 199kr. HER.
  • Maria Nila True Soft balsam 1.000 ml. 499kr. HER.

Andre produkter fra samme brand:

Der findes et hav af produkter fra Maria Nila. Primært hårprodukter. De udvikler nye, spændende produkter hele tiden. Du kan se et stort udvalg HER hos Billigvoks.dk. Fra True Soft serien findes også en gaveæske (med shampoo, balsam og håndsæbe) samt en hårkur og en hårolie.

Alt i alt:

True Soft serien fra Maria Nila er virkelig lækker og passer helt sikkert godt til min manke. Jeg kan sagtens se mig selv købe Maria Nila hårprodukter igen, for de er både pæne, lækre og gode.


Produkterne er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!