Maria Nila Colour Refresh

For knap tre uger siden modtog jeg to forskellige Maria Nila Colour Refresh produkter gennem Billigvoks.dk. Siden da har jeg testet dem begge to og kommer her med en anmeldelse af produkterne. De to produkter jeg har testet er:

Colour Refresh fra Maria Nila er en såkaldt farvebombe, eller farveopfrisker om du vil. Det er ikke permanent hårfarve. De findes i et hav af farver. Bl.a. Black, Silver, Bright Red, Vivid Violet, Pink Pop mv. Jeg overvejede, om jeg skulle teste f.eks. den røde farve men besluttede mig i stedet for to brunlige nuancer. Når det er første gang, jeg tester et produkt som dette, er jeg ikke så vovet. Min egen hårfarve er mørkebrun men ændrer sig meget. Nogle gange er den meget mørkebrun, og andre gange har den et rødligt eller gyldent skær. Det kommer an på, om mit hår er nyvasket, glattet etc.

Jeg har ikke farvet mit hår i mange år, og jeg er egentlig meget glad for min hårfarve. Derfor er en farvebombe det oplagte valg til mit hår. Jeg kan godt lide idéen om, at jeg kan skifte hårfarve for en aften. Colour Refresh vaskes nemlig ud over et par hårvaske og varer derfor kun en uges tid. Ca. fire til ti hårvaske siges det.

Maria Nila Colour Refresh

Produkterne fra Maria Nila indeholder kun veganske ingredienser og hverken parabener eller sulfater. De indeholder arganolie, så efter brug føles håret meget blødt. Ligesom hvis jeg havde farvet det. Når du har vasket dit hår med shampoo, tører du det med et håndklæde. Herefter tager du handsker på og fordeler nogle pump med farve i dit nyvaskede hår. Jeg brugte ca. tre til fire pump i hele mit forholdsvis lange hår. Du kan også nøjes med dine spidser. Det skal sidde i i mellem tre og ti minutter. Jeg lod mit sidde i i ti minutter begge gange for maksimal effekt.

Fordi mit hår er brunt, oplever jeg desværre ikke nogen synlig effekt. Derfor er her heller ikke nogen før- og efter billeder. Med Brown Hazel oplever jeg en lille smule mere mørkt hår. Og med Cacao synes jeg, mit hår virker til at få et rødt skær frem. Begge farver kan bruges med White Mix for et lysere resultat. Det skal helt klart prøves! Og også Bright Red.

En Colour Refresh fra Maria Nila med 300 ml i koster normalt 219kr. Nu kan du spare 20% ved at købe dem hos Billigvoks.dk til 175kr. pr. stk. Med til en Colour Refresh følger to sæt plastikhandsker. Det anbefales, at du bruger plastikhandsker pga. farven (og din hud).

Har du prøvet nogle af produkterne fra Maria Nila? Det er første gang, jeg selv prøver mærket. I sidste uge var jeg så heldig at modtage deres Heal hårkur i en goodiebag. Og netop i sidste uge vandt den serie en award til Swedish Beauty & Cosmetics Award. Sejt. Den glæder jeg mig til at prøve af.


Produkterne er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

3 Comments

 1. kathrine
  24. april 2017 / 13:08

  Vil så gerne prøve deres produkter med hårfarverne, til mit hår! Gerne den lyserøde hvis der fandtes sådan en hos dem, haha! :). Dejligt indlæg og skøn læsning som altid søde :).

  God mandag!

  • Lullumut
   Forfatter
   25. april 2017 / 22:42

   Der er den, der hedder Pink Pop, som jeg nævner i blogindlægget 🙂 ^^
   Tusind tak, i lige måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!