Makeup i efterårs farver

Mange af os har en tendens til at bruge nogle farver i makeup i sommerhalvåret og andre farver i vinterhalvåret. Jeg har i hvert fald. Om sommeren bruger jeg f.eks. gerne stærke neon farver på neglene, og om vinteren bruger jeg mere neutrale farver.

For mig er det også vigtigt at bruge nogle farver, der klæder mit ansigt, mine mørke øjne og mit mørke hår. Så derfor glæder jeg mig altid ekstra meget til både efterår og vinter, hvor de naturlige og mørke farver hitter.

På collagen her kan I se nogle af de farver, jeg vil skambruge det næste halve års tid. Med undtagelser naturligvis. Jeg glæder mig til grå og brune negle, røde læber, brunt på øjnene, masser af sort mascara og eyeliner, øjenbryn med diskret brun farve og måske lidt blush på kinderne. Hvilke farve nuancer ser I frem til at bruge de næste mange måneder?

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.dk

Share:

4 Comments

 1. 22. september 2014 / 13:50

  Koksgrå… elsker det efterår og vinter… både med glimmer i og helt mat…
  – de koksgrå er mørke og sofistikerede uden at være for hårde… og så er det nok den farve – ud over rød – som jeg har flest neglelakker i.

  • Lullumut
   Forfatter
   22. september 2014 / 20:37

   Grå er så flot! Elsker Essie’s Chinchilly. Faktisk min første Essie neglelak. Vildt, det vil jeg gerne se en dag 🙂

 2. Ida
  22. september 2014 / 05:59

  Generelt er jeg altid mest til nude farver, når der kommer andet på en mascara. Men på neglene kan jeg altid godt lide at der er lidt farve.

  • Lullumut
   Forfatter
   22. september 2014 / 20:35

   Nude er også så fint, især som øjenskygge. Jeg kan godt lide enten knald på neglene eller helt rolige negle med sart rosa 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!