Maj i billeder

Maj var en dejlig måned, hvor vejret viste sig fra sin noget pænere side, end det har gjort i juni indtil videre. Jeg fik hygget med en masse mennesker, spist en masse god mad og slappet godt af. Der var stadig en del helligdage/tvungne fridage for mit vedkommende, selvom et nyt ferieår var begyndt. Og så havde jeg flere penge på min konto end i april, som ellers var en rent lunken måned, haha. Hvad oplevede I af ting i maj måned?

Jeg eftermiddagshyggede med min mor, søster og niece. Vi havde købt et spotdeal.dk tilbud til Maude’s på 3 og spiste scones, kiks og kager samt drak te. Rigtig hyggeligt og charmerende sted og tilmed god service og godt bagværk.

Min kæreste og jeg var til åbent hus i et hyggeligt rækkehus i Nordsjælland. Meget langt ude på landet. Vi blev også enige om, at det var for langt væk fra jobs, venner og familie.

Der var tilbud på hindbær i Bilka, så jeg købte et par bakker med hjem efter job en dag. For mig er de bedre end slik, men jeg synes også ofte, de er meget dyre.

Min store niece fyldte 10 år, og min svigerinde havde bagt og bagt, så der var det helt store sønderjyske kagebord. Det er ikke engang alt, der kom med på billedet her. Så vildt.

Jeg besøgte caféen La Esquina på Østerbro for første gang og spiste rigtig god frokost. Læs min anmeldelse af La Esquina HER.

Det blev også til en tur forbi de fine rækkehuse i Kartoffelrækkerne på Østerbro. Åh, de er alt for fine, og jeg vil ikke have noget imod at bo i et en dag. Desværre koster de kassen.

Jeg luftede mine nye bronze sandaler fra VRS Fashion. De minder næsten for meget om Birkenstock sandalerne, men de koster en brøkdel af prisen og er nok ca. lige så behagelige at have på. Pga. vejret har jeg desværre ikke haft fødderne i dem siden.

Jeg kan godt lide frokostordningen på min arbejdsplads, men jeg kan mindst lige så godt lide at kreere mine egne mader derhjemme i weekenderne. Avokado og mozzarellaost er altid et hit.

En dag efter job var jeg inviteret forbi hos Lene Bjerre’s showroom i Valby. Stedet er enormt, og jeg forelskede mig sådan ca. i 95% af alle tingene. Især var jeg vild med dette fine “sovehjørne” og de mange livagtige men kunstige planter.

Mai Manniche fra JEWLSCPH holdt den fineste fest i anledningen af sin fødselsdag. Det blev holdt på STAY hotellet på Islands Brygge, og der var det mest fantastiske slik/kagebord. Jeg var selvfølgelig nødt til at smage på det hele, haha.

Jeg var med min svigerfamilie på Bakken, hvor vi besøgte Korsbæk og fik en rundvisning. Simpelthen så fint og gennemført. Vi havde bestilt bord på Postgaarden, hvor vi spiste os mætte i rigtig god smørrebrød. Jeg er ellers ikke så meget til smørrebrød, men det her var godt!

Sidst men ikke mindst stod den på søndagshygge hjemme hos min søster med friske bær og cupcakes pyntet af min lille niece.

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!