Madmekka i Lyngby Storcenter

I april åbnede det nye Madmekka i Lyngby Storcenter, og en fredag efter arbejde tog jeg min søster i hånden for at prøve det. Jeg er født op opvokset i Lyngby, så Lyngby Storcenter er et center, jeg har besøgt en hel det. Og det gør jeg skam stadig. Jeg kommer næsten forbi Lyngby på vej hjem fra arbejde, mine forældre bor stadig i Lyngby, der er mange gode butikker, og så er Kinopalæet min foretrukne biograf. Når jeg skal i biografen i Lyngby, og jeg skal spise noget hurtig frokost eller aftensmad inden, bliver det gerne hos A’PETIT. De har god pastasalat og verdens bedste dressing (den eneste dressing jeg spiser), men det er nu rart med andre hurtige og lækre alternativer.

Madmekka ligger meget centralt i Lyngby Storcenter, nærmere betegnet midt på Store Torv. Hvis du har besøgt Torvehallerne ved Nørreport i København eller Staderne i City2 i Taastrup, har du en idé om, hvad Madmekka er. Torvehallerne er dog langt større, og Staderne er en lille smule større. Dog synes jeg Madmekka i Lyngby er langt hyggeligere end Staderne, men det er min personlige holdning. Hos Madmekka i Lyngby finder du seks forskellige madboder:

Det hele så virkelig godt ud, så vi havde meget svært ved at bestemme os, og selvom det er muligt at vælge noget forskelligt og stadig sidde ned ved samme langbord, valgte vi det samme. Jeg ville gerne prøve Tommi’s Burger Joint, fordi jeg har hørt så godt om den inde i Kødbyen i København. Det blev til en burgermenu med burger, pommes frites og sodavand til 94kr. Hertil kunne der købes bl.a. ost, bacon og bearnaisesauce, men da vi skulle i biografen og have lidt guf bagefter, holdt vi det simpelt. Jeg kan varmt anbefale Tommi’s Burger Joint. Både min briochebolle og bøffen var lige tilpas.

Vi var der en fredag eftermiddag omkring kl.17, og der var rigeligt med siddepladser, hvilket jeg slet ikke havde forestillet mig. Til gengæld tror jeg, der er proppet en lørdag kl.12, hvor der nok er mange børnefamilier. Jeg glæder mig til at besøge Madmekka igen, og det bliver spændende, hvad jeg skal smage næste gang. Det eneste ærgerlige ved Madmekka er åbningstiderne pga. centeret, at der ikke er flere boder, og at de ikke har udeservering. Men det kan selvfølgelig være, det er på tegnebrættet for fremtiden. Har du besøgt Madmekka, og i så fald hvad synes du om det?

9 Comments

 1. 1. juni 2016 / 21:36

  Jeg er selv glad for Lyngby og shoppingmulighederne, både at der er centeret man kan bevæge sig rundt i men også den hyggelige Lyngby Hovedgade uden for. Fedt at se de har lavet et Madmekka, det er da et dejligt frisk pust! Jeg skal et smut til DK i næste uge grundet arbejde og kommer til at bruge en del tid i Lyngby, da min mor arbejder der og min lillebror bor der, så hvor heldigt jeg kan opleve Madmekka helt tæt på 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   1. juni 2016 / 21:49

   Dejligt at høre, du er lige så glad for Lyngby som mig 🙂 Hovedgaden er blevet så fin! Der er bl.a. kommet en stor, flot Bahne, og så er der kommet Illums Bolighus 🙂
   Håber du får tid til at besøge Madmekka i næste uge, og hvis savner en at spise med og har lyst til at mødes, siger du bare til 🙂 Når jeg har været på arbejde selvfølgelig..

 2. Liselotte / Everyday Couture
  30. maj 2016 / 16:56

  Åhh det ser alt alt for lækkert ud 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   30. maj 2016 / 21:54

   Det var også så godt, og jeg glæder mig til at smage meget mere derfra næste gang 😛

 3. 26. maj 2016 / 00:23

  Jeg er helt vild med den lille mini Torvehal Lyngby har fået, jeg synes det klæder centret, og det er lækkert at der efterhånden kommer så mange og bedre madmuligheder i Lyngby 🙂 Jeg er fan!

  • Lullumut
   Forfatter
   29. maj 2016 / 18:41

   Det er så dejligt at høre 🙂 Ja, og jeg brugte heller ikke Store Torv i forvejen, så det er ret med god og hurtig mad 🙂

 4. 25. maj 2016 / 20:08

  Ih jeg elsker også Lyngby storcenter! Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid synes, at det er lige lidt finere end de andre centre – og jeg bruger altid lidt for mange penge, når jeg kommer dér hehe.
  Dejligt at høre de også har fået et “madmekka”. Jeg er selv vild med Torvehallerne – og personligt synes jeg ikke specielt om Staderne i City2, så det bliver spændende at se hvad jeg synes om det i Lyngby. Valget bliver nok mellem Palæo eller Tapas hmm… so many choices 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. maj 2016 / 18:40

   Det er det helt sikkert også 🙂 Der mangler ikke noget i Lyngby. Det skulle da lige være en Zara.
   Så må du prøve Madmekka i Lyngby ved lejlighed 🙂 Det er jo ikke så stort, men det er et pænt og hyggeligt sted med goder madboder 🙂 Det kan være, vi skal mødes der en dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!