Lysestager fra Lyngby Porcelæn

Synes de her lysestager fra Lyngby Porcelæn er noget af det fineste. Jeg har for nyligt fået dem af min storesøster, som har købt dem brugt til mig. Så betænksomt. De har begge stempler i bunden fra Lyngby Porcelæn, og det er lidt skægt, for de er fra hver sit årti. Det kan også ses på rillerne. På stagen til venstre er de mere skarpe, mens de er mere bløde på stagen til højre. Jeg elsker, når ting har sjæl uden at være ved at gå til. Tændstiksæsken med glansbilledet er fra min kære mor. Jeg får altid en ny til jul. Det har jeg i hvert fald fået de sidste mange år. Må I have en dejlig weekend. Jeg skal bl.a. hygge i Tivoli.

Share:

5 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   19. september 2014 / 20:09

   Ja ik’ 🙂 Og hvis du er hurtig, kan du nok få dem for en slik på et loppemarked eller Den Blå Avis 🙂

 1. Ida
  19. september 2014 / 15:20

  Vidste slet ikke at de også lavede lysestager, men de er fine 🙂
  Min weekend står mest bare på plejning af ryggen.
  God tur i Tivoli 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. september 2014 / 16:23

   Tak 🙂 Så vidt jeg ved, kan de også kun købes vintage 🙂 Du kan også bruge dem som saltkar, eller hvad du nu kan finde..
   Det lyder fornuftigt 🙂
   Tak 🙂 De lukker ned på søndag..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!