Lullumut version 3.0

Woop! I dag er den store dag. Jeg fylder rundt. 30 år. Sgu. Jeg har tidligere skrevet om, at det var ambivalent for mig at fylde 30 år, men lige nu er jeg faktisk helt ok med det. Det er længe siden, jeg har haft det så godt, og jeg hviler mere i mig selv en nogensinde før. Jeg er klar på at se, hvad det næste årti bringer mig. Alt det jeg ikke nåede i 20’erne kan jeg alligevel ikke ændre på, så jeg kan lige så godt se fremad og samle på endnu flere gode oplevelser. For mig har det hjulpet rigtig meget at komme ud af min gamle lejlighed og flytte i hus. Det er sundt for både mig og for parforholdet. Jeg tager en dag ad gangen og glæder mig til at se, hvad mit 30. år har at byde på. It better be good!

Mange har spurgt mig, om jeg skal holde en stor fest, og jeg har tænkt meget over det, især den sidste tid. Der bliver ingen stor fest i denne omgang. Måske bliver det i stedet, når jeg fylder 31 år eller 35 år. Vi får se. Mit behov for det er der bare ikke lige nu. I dag skal jeg på arbejde, og i aften skal jeg spise gode bøffer på MASH med nogle af mine yndlingsmennesker. På lørdag kommer der nogle flere yndlingsmennesker og fejrer både mig og min kæreste, da vi har slået vores fødselsdage sammen (han havde fødselsdag lige midt i flytningen). Det bliver stille og roligt, og vi laver lidt god mad til vores gæster og hygger med dem.

Jeg har i øvrigt en super lækker give-away i ærmet i forbindelse med min fødselsdag. Det er nemlig ikke kun mig, der skal fejres. Den kommer på bloggen en af de næste par dage. Glæd dig! Jeg kan afsløre, at det er noget, jeg gerne selv vil vinde. Så har jeg ikke sagt for meget.

Håber du får en dejlig dag <3

Share:

20 Comments

 1. Karina
  14. januar 2016 / 22:29

  Endnu en gang stort tillykke med din store dag 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2016 / 18:53

   Taak 🙂

 2. Maria Hoffbeck
  14. januar 2016 / 21:00

  Stort tillykke og smuk og godt holder du dig:-)
  Håber du har nydt din dag og hygger her til aften 🙂
  Højt hurra fra mig til dig !

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2016 / 18:53

   Tak, hvor var det sødt sagt 🙂
   Det kan du tro, det var skønt 🙂

 3. TrineB
  14. januar 2016 / 20:36

  Stort tillykke med fødselsdagen – håber dagen har været bragende god… Jeg er helt sikker på at 30’erne har noget helt fantastisk i vente…

  Jeg synes heller ikke det var slemt at fylde 30 – det jeg har bidt mest mærke i at det er lige som det er blevet mere acceptabelt i omverdnen at jeg er mor til en 5 årig. Folk ser ikke lige så overraskede ud længere…

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2016 / 18:53

   Tusind tak 🙂 Det var så dejlig en dag 🙂 Ja, det er jeg også, hihi 🙂
   Er ikke sikker på jeg lige forstod det sidste 🙂

 4. 14. januar 2016 / 14:34

  Stort tillykke med dagen. Lyder lækkert med bøffer og godt selskab. Håber du får en skøn aften og weekend 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2016 / 18:52

   Tak! 🙂 Ja, gode bøffer var den bedste måde at fejre de 30 på, og jeg havde en dejlig dag, tak 🙂

 5. Eline Tychsen
  14. januar 2016 / 13:34

  STORT tillykke med de 30 år 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2016 / 18:51

   Mange tak! 😀

 6. Katrine Guldbæk
  14. januar 2016 / 13:26

  Endnu engang stort tillykke med fødselsdagen. Håber du får en fantastisk dag og bliver forkælet 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2016 / 18:51

   Tusind tak 🙂 Det var en skøn dag og jeg blev i den grad forkælet 🙂

 7. Charlotte / Mig og Basserne
  14. januar 2016 / 10:52

  Kæmpe tillykke med de 30 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2016 / 18:51

   Tak skal du have 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2016 / 18:50

   Mange tak! 😀

 8. 14. januar 2016 / 08:32

  Stort tillykke med fødselsdagen 🙂
  Jeg syntes ikke det var slemt at fylde 30, det er bare et tal, jeg er stadig 20 ideni – jeg er bare blevet en hel del klogere 😉
  Jeg håber du får en skøn dag!
  /Camilla

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2016 / 18:50

   Tusind tak 🙂
   Ja, det har du ret i, og jeg synes heller ikke, det var spor slemt 🙂
   Tak, den var god 🙂

 9. Ida
  14. januar 2016 / 07:36

  Kæmpe tillykke Louise og hvor er det vigtigt skrevet, det med at man ikke kan ændre på det man ikke har nået, men kun se fremad. Den tager jeg med mig 🙂
  Og så lyder det som en rigtig hyggelig måde du bliver fejre på, både i dag og i weekenden 🙂

  Tillykke tillykke tillykke 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2016 / 18:50

   Tusind tak! 🙂 Jeg er glad for, du kan bruge mine tanker 🙂
   Ja, det var lige, hvad jeg havde behov for 🙂
   Tak! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!