Livet som husejer

[Please use the translate button in the upper right corner for the post in another language]. For mange måneder siden udgav jeg mit første blogindlæg med titlen ‘Livet som husejer’. Det blev taget godt imod. Derfor kommer jeg nu med endnu et blogindlæg omkring det at være husejer. Det vil ikke alt sammen koncentrere sig om det at bo i hus. Men også om mig og det område, jeg flyttede til sidste år. Jeg bor på landet. Og siden sidst er det blevet både forår, sommer og efterår. Og jeg elsker det hele. Både huset, landet og de skiftende årstider. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg er endt det helt rigtige sted på Sjælland.

Læs også: Livet som husejer #1

Det hele er jo ikke rosenrødt, og i det næste blogindlæg i føljetonen skriver jeg lidt om det. No worries, haha. Og ja, her er stadig mange edderkopper, men jeg har lært at ignorere (nogle af) dem.

Livet som husejer

 1. Apropos at bo på landet, så har min nabo køer. Det sådan nogle fine, brune øko køer, der får lov til at græsse dagen lang. De har ikke nogen navne, og til oktober skal de slagtes. Lidt synd men der kommer nok nogle nye til foråret.
 2. Jeg har mange naboer, da jeg bor i rækkehus. Faktisk bor jeg på en gammel gård, som blev revet ned og bygget op igen for 15 års tid siden. Så selvom det er en gammel gård, bor jeg ikke i noget gammelt l-o-r-t.
 3. Det er hyggeligt at have så mange naboer, for der er altid nogen hjemme. Og jeg er ikke vild med at være alene hjemme, når det er mørkt. Derfor kan jeg godt lide, at jeg kan høre nogen gå op og ned ad trapperne inde ved siden af.
 4. Selvom jeg bor i ejerbolig, er her en ejerforening. Og fire gange om året mødes vi og plejer grunden. Det kan f.eks. være at male nogle skure eller fjerne ukrudt. Vi snakker selvfølgelig sammen imens, og bagefter mødes vi i vores fælles gård. Her er der altid kaffe og hjemmebagt kage. Der var også fælles bål på græsplænen, da det var Sankt Hans. Mega hyggeligt.
 5. En gang om året er der byfest i den by, jeg bor i. Sådan en med live musik, madboder og kræmmermarked. Og det fik jeg oplevet forrige weekend. Faktisk var der byfest den dag, jeg var til åbent hus for et år siden. Tiden går. I hvert fald havde jeg en skøn weekend med gæster både fredag og lørdag. Og om lørdagen var vejret så godt, at vi var der i omkring fem timer. Fik jeg nævnt at det hele foregår lige uden for mine vinduer. En sjov oplevelse.

3 Comments

 1. 9. september 2016 / 08:57

  Det er så hyggeligt at være på landet. Min kæreste forældre bor på en gård på landet og jeg elsker at være der, men det var nu ikke et sted jeg selv ville kunne bo. Jeg er nok mere en bypige 😛

  • Lullumut
   Forfatter
   10. september 2016 / 21:31

   Ja, det er det nemlig 🙂 Jeg kan også godt lide byen, men jeg nyder freden og stilheden efter en lang dag på job og i weekenden 🙂 Jeg har 10 min. til nærmeste shoppingcenter, og jeg kører rundt og København hver dag, så jeg er ikke langt væk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!