Lisbeth Dahl smykkestativ

Lige siden jeg var en helt lille pige, har jeg elsket at tulle rundt i livsstils butikker som Notré Dame, Lisbeth Dahl, Bahne, Søstrene Grene mv. sammen med min mor og storesøster. Det er bare sådan nogle butikker, jeg altid lige kan lure i. For første gang nogensinde har jeg i år haft årskort til Tivoli, og det er blevet brugt en hel del gange. I løbet af sommeren blev Lisbeth Dahl butikken derinde afviklet, og det betød bl.a. 50% på alle varer.

Jeg fik købt mig dette smukke smykkestativ til kun 70kr. Har haft sådan et før, men de holder desværre ikke for altid, så nu var det tid til et nyt. Jeg får brugt mine øreringe meget mere, når de hænger fremme inde i soveværelset. Mine øreringe er i øvrigt fra bl.a. Carré, ZÖL, Izabel Camille Jewelry og ASOS. Jeg er ret sikker på, Lisbeth Dahl har de fine smykkestativer fast i sortimentet.

Share:

4 Comments

 1. 18. november 2014 / 19:32

  Hvor er det fint. og sikke en flot samling af øreringe :-))

  • Lullumut
   Forfatter
   18. november 2014 / 20:22

   Det pynter bare så fint på min hylde i soveværelset 🙂 Og tak, jeg er også ret glad for min samling 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   14. november 2014 / 23:31

   Det er bare så fint, og mange tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!