Den lille sorte kjole med et råt twist

ReklameDet er ikke svært at se, at billederne ikke er fra i går pga. sneen. Billederne er nemlig et par uger gamle og tilbage fra min 30 års fødselsdag. Jeg havde valgt at holde min fødselsdag helt low key og havde derfor kun inviteret min nærmeste familie og svigerfamilie til lidt hjemmelavet mad. Det var en super hyggelig aften. Og hvor er det dejligt at kunne invitere gæster og efterfølgende bare smide det meste ned i en opvaskemaskine. Jeg havde lidt planer om at skifte mit spisebord ud med en nyere model, men det viser sig, at mit havebord passer perfekt i både høje og bredde, og dermed er der god mulighed for 10-12 siddende gæster. Det er jeg vild med.

Jeg var endnu engang hoppet i tøj fra VRS Fashion, som kan købes i føtex og Bilka. Denne gang blev det i den fineste sorte kjole, eller little black dress, med lynlåsdetaljer på skuldrene. Jeg følte mig super godt tilpas i den, og med sorte, tætte strømpebukser under er den slet ikke for kort. Dog oplevede jeg et par gange, primært mens jeg stod i køkkenet, at de fine lynlåse gik op, som dem skal jeg lige have syet fast, inden jeg skal have den på næste gang. Jeg tror desværre ikke, kjolen er til at få fat i længere, men prisen var kun 179kr. Det er altså til at overskue. Måske skal jeg køre forbi Bilka efter arbejde i morgen og se, om der er nogle spændende nyheder. Den ligger nemlig farligt tæt på, haha.

[VRS Fashion kjole, H&M strømpebukser, Acne Alma støvler, Daniel Wellington ur, Izabel Camille Jewelry øreringe]

Kjolen er modtaget som gave, men holdningerne er som altid mine egne.

8 Comments

 1. 14. februar 2016 / 18:49

  Det lyder vel nok som en dejlig fødselsdag – og så må jeg altså sige, at sådan et helt sort outfit virkelig klæder dig. Du ser brand godt ud!

  • Lullumut
   Forfatter
   16. februar 2016 / 16:09

   Det var det også i den grad 🙂
   Tusind tak, det er virkelig sødt af dig at skrive 🙂

 2. Liselotte / Everyday Couture
  9. februar 2016 / 11:40

  Hvor ser du godt ud søde 😀
  Er vild med det helt sorte look.

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   10. februar 2016 / 22:06

   Taaak 🙂 Hihi, også jeg. Det kan hurtigt se så dystert ud, men jeg elsker altså sort.

 3. Ida
  9. februar 2016 / 07:05

  Jeg har den i den rosa udgave og den er så fin og behagelig at have på 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   10. februar 2016 / 22:04

   Ej, jeg kan slet ikke huske, den var der i rosa 🙂 Har lige kigget på din blog, og du har jo cardigan over den, så det er slet ikke til at genkende den 🙂

 4. Karina
  8. februar 2016 / 20:26

  Hvor ser du godt ud 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   10. februar 2016 / 22:02

   Tusind tak, hvor sødt af dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!