Lidt tax-free shopping

Det var næsten uundgåeligt, at jeg ville komme hjem med nogle tax-free skønhedsprodukter fra færgen sidste weekend. Vi kiggede lidt på færgen til Sverige, og så gjorde vi ellers et stop i Helsingborg, men der fik jeg ikke købt noget. Så på turen hjem med færgen købte jeg altså lidt dullegrej. Når man er på ferie, må man godt.

Biotherm deodoranten er min ultimative favorit, og der var 3 for 2’s pris (min søster købte den ene), mens Biotherm’s bodylotion bare altid er et hit, især om sommeren. Den kunne også købes til en rigtig favorabel pris. Sidst men ikke mindst hoppede vi begge på en øjenvippe serum fra L’Oréal, som kun kostede 120kr. Det er virkelig billigt i forhold til de andre lash serum på markedet. Jeg er i fuld gang med at bruge den morgen og aften. Kryds lige fingre for, at jeg får mega lange øjenvipper, haha.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

12 Comments

 1. 13. maj 2013 / 14:22

  Lækre køb – jeg er også ret vild med Biotherms bodylotion… og så er jeg da spændt på at høre om den “billige” vippe-serum virker (jeg krydser fingre)

  • Lullumut
   Forfatter
   14. maj 2013 / 23:31

   Tak 😀 Ja, den er så godt.. Nu er jeg i hvert fald i gang med serum, dog kun om aftenen, da jeg ikke kan nå at lade den sidde om morgenen. Tror jeg skal give den en mdr. som minimum 🙂

 2. Milana
  12. maj 2013 / 20:36

  Jeg skal til Oslo sidst på måneden og glæder mig til tax free shopping allerede hehe 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   12. maj 2013 / 22:57

   Aiii, skal du rejse igen 🙂 Lucky you 🙂 Åh, du må kigge efter de nye Chanel neglelakke, så fine 🙂

 3. 12. maj 2013 / 16:04

  Dejligt med nogle nye produkter 🙂 jeg har hørt meget godt om den deo. Det kunne være jeg skulle få prøvet den. Synes du den holder længe?

  • Lullumut
   Forfatter
   12. maj 2013 / 22:56

   Ja, jeg klager ikke, haha 😉 Det er klart en af mine favoritter af dem, jeg har prøvet 🙂
   Altså, selve deodoranten holder lige så længe som en anden deodorant, 1-2 mdr. Og jeg bruger den både morgen og aften, inden jeg går i seng. Men synes den holder længere under mine arme end en “alm.” deo 🙂 Kan fuldt ud mærke forskel..

 4. 12. maj 2013 / 08:26

  nice post 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   12. maj 2013 / 22:54

   Thank you 🙂

 5. Katrine Guldbæk
  11. maj 2013 / 18:28

  Biotherm cremen er så lækker 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. maj 2013 / 22:05

   Den er sindssygt lækker og perfekt til sommerhuden 🙂

 6. Karina
  11. maj 2013 / 10:33

  Det er da nogle gode produkter du har fået købt!

  • Lullumut
   Forfatter
   11. maj 2013 / 22:04

   Det er nogle gode klassikere, i hvert fald Biotherm 🙂
   Lash serum skulle jo bare prøves 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!