Lidt om mine sommerferieplaner

Nu er det blevet min tur til at holde sommerferie. Eller, det er jo faktisk forholdsvis tidligt at holde sommerferie for mange. Jeg starter ud med en uges ferie nu. Derefter er jeg på arbejde i nogle uger, og så tager jeg en uges ferie mere, hvor jeg rejser til Japan. To uger i alt bliver det til denne sommer. Til gengæld holder jeg så et par uger til vinter, hvor den står på endnu en rejse til Asien. Det er dejligt at have noget at se frem til.

I denne uges ferie har jeg planlagt at:

 • Spise is hvis vejret er godt. Bl.a. vil jeg gerne besøge det populære Sørup Is ved Esrum Sø i Fredensborg samt nyåbnede Isboden ved Toldboden på havnen i Frederikssund.
 • Besøge Louisiana i Humlebæk og se Illumination udstillingen
 • Læse en god bog og en masse blade
 • Tage et par dage til min yndlingsø Fejø nede ved Lolland
 • Gennemgå hele min garderobe og grovsortere den. Alt skal ud og genovervejes.
 • Spise på Stedsans ØSTERGRO på Østerbro
 • Blogge. Jeg savner at blogge mere end en til to gange om ugen, men tiden er bare ikke altid til mere. Jeg har planer om bl.a. en masse New York indlæg hen over sommeren. Min veninde skal bl.a. til The Big Apple og kan måske få glæde af et par indlæg.
 • Rengøre mit walk-in closet. Det er ikke blevet gjort, siden jeg flyttede ind i november.
 • Se serier på Netflix. Jeg er pt. i gang med Better Call Saul (S2), Orange Is the New Black (S2) og The Vampire Diaries (S5).

Jeg vil også meget gerne en tur til Malmø og kigge lidt butikker, men det når jeg nok ikke. Heldigvis er Malmø der resten af sommeren. Ystad Saltsjöbad var også et ønske, men det kan måske blive til efteråret. Har du sommerferie nu eller senere? Hvad er dine planer for sommeren?

Share:

4 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  25. juni 2016 / 16:21

  Gode sommerferie planer du har dig. Lyder så lækkert med en tur til Japan. Rasmus og jeg tager en lille tur til kbh og ellers skal der hygges i kolonihaven 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. juni 2016 / 19:57

   Ja, ik’ 🙂 Det er om at presse så meget godt som overhovedet muligt ind på 9 dage 😀
   Det lyder hyggeligt med Kbh. Du må endelig bare spørge, hvis du vil vide noget 🙂 Jeg er lidt misundelig på din kolo, haha 😉

 2. Ida
  25. juni 2016 / 08:54

  Er så misundelig på Japan. I må have mig med i tankerne 🙂
  Og ja indlæg om New York 😀 😀 😀 Og tak for link 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. juni 2016 / 19:31

   Du skulle da være taget med så 🙂 Jeg troede ikke, du ville til Japan.
   Jeg er i gang med en hel masse NY kladder – og selv tak du 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!