Lidt om julegaver og ny neglelak

Har I fået købt årets julegaver? Jeg er ærlig talt lidt bagud. Ved ikke lige hvordan det er sket. Jeg har også skrevet adresser på julekort for 2 uger siden, men så har jeg stadig tilgode at skrive kortene. Heldigvis skal jeg ikke købe så mange julegaver, og jeg har fået min kæreste til at købe nogle af dem via sit arbejde, så det skal vi nok nå. Fredag eftermiddag går jeg på juleferie, så jeg har også et par dage der til at nå at forbi et par butikker.

Sidste år endte jeg faktisk med at shoppe en del julegaver online. Det er nemt og stressfrit, og så kan man være heldig både at få gaverne blomberede og pakket ind. Det er jeg altså fan af. Hvis I f.eks. har en mor, søster eller veninde, der skal have lidt nyt dullegrej, så kan jeg anbefale jer at bestille neglelak hos Billigvoks.dk, som tilbyder dag til dag levering. De har bl.a. OPI neglelak og Essie neglelak ned til 49kr, hvilket er rigtig gode priser. Jeg har fået tilsendt nogle af dem i gave, og så har jeg selv købt nogle. Fra venstre mod højre; OPI “My Private Jet”, Essie “Shifting Power”, “Jag-U-Are”, “First Dance”, “The Lace Is On”, “Rock Star Skinny”, “Hot Coco” og “Bouncer It’s Me”. Super smukke farver alle sammen.

Nogle af produkterne er modtaget som gave

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

16 Comments

 1. Mitzie Mee
  18. december 2013 / 15:45

  Elsker de sjove/skæve neglelaksnavne. Gad vide hvem der finder på dem? 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. december 2013 / 23:07

   Ja, det må da være drømmejobbet at opfinde navne til dem, haha 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. december 2013 / 23:06

   De er alt for flotte 🙂

 2. 18. december 2013 / 13:05

  Jep, har næsten alle gaver klar. Mangler blot 4 rammer til det årlige portræt billede af sønnike 🙂 også selvfølgelig få pakket alle gaverne ind. Det er de store gaver som legetøjsæsker med maskingevær. Orkede ikke at stå i kø hos Toy r us og vente på at få pakket gaverne ind.
  Jeg har også shoppet online og de blev heldigvis pakket ind 🙂

  Ses i morgen.

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   19. december 2013 / 23:06

   Hvor skønt 🙂 Det er da dejligt 🙂 Jeg er ikke lige kommet videre siden sidst, haha. Men jeg skal nok nå det 🙂
   Tak for i dag, det var herligt 🙂

 3. Katrine Guldbæk
  17. december 2013 / 22:48

  Sikke en masse lækre farver. Er vild med dem fra Essie 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. december 2013 / 23:05

   De er så flotte 🙂 Ja, jeg er også super vild med Essie 🙂

 4. 17. december 2013 / 10:43

  Jeg er også fan af billigvoks… og det er også især Essie-produkter der finder vej hjem til mig.
  Jeg trænger i øvrigt snart til en ny underlak… så jeg må hellere lige kigge derind 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   17. december 2013 / 22:39

   De har gode ting og gode priser 🙂 Ja, Essie er virkelig et populært mærke 🙂
   Det må du hellere gøre så 🙂

 5. Ida / Fashionlab
  17. december 2013 / 07:23

  Jeg har alle gaverne i hus, men da jeg skal til eksamen hele januar, var jeg også nødt til at få det klaret i god tid, da jeg er i fuld gang med læsningen! Flere af dem har jeg også købt online 🙂

  Og mht. Essie – Det er og bliver min favoritlak! Jeg har selv købt dem på den webshop flere gange. Priserne er nemlig super fordelagtige og leveringen er hurtig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   17. december 2013 / 22:39

   Ej hvor skønt 🙂 Men ja, det er jo klart med dit skema. Øv, det er altså ikke sjovt 🙁 Husker også din nytårsaften sidste år var lidt kedelig.
   Ja, det er bare pæne farve 🙂 Billigvoks er virkelig med på priserne 🙂

 6. Heidi Paaske
  17. december 2013 / 06:26

  Essie <3

  • Lullumut
   Forfatter
   17. december 2013 / 22:38

   Jaaa 🙂 <3

 7. Karina
  16. december 2013 / 16:45

  Elsker Essie lakkene 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   17. december 2013 / 22:38

   Det gør jeg nemlig også 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!