LETZ SUSHI til hverdag og fest

Hej, mit navn er Louise, og jeg er sushi-holic. Jep, jeg elsker sushi og kan ikke få nok af det lige for tiden. Forrige weekend var jeg en tur forbi sushi kæden LETZ SUSHI, hvor jeg inviterede min veninde med. Vi valgte den restaurant på Nørre Farimagsgade lige mellem Nørreport Station og søerne.

Hold fast hvor blev jeg overrasket over LETZ SUSHI. Jeg har spist der mange gange, men det var alligevel blevet et godt stykke tid siden sidst. Restauranterne er blevet virkelig fine, og deres menukort har virkelig fået en overhaling. Tjek lige de fede sofaer! De er så cozy og findes i de fleste LETZ SUSHI restauranter. Det var ikke dårligt sidste gang, men det hele var så godt denne gang, at jeg virkelig snart må forbi igen. Jeg nåede jo slet ikke at prøve alle de lækre ting fra menukortet.

Vi valgte 4 forskellige ruller og smagte lidt af det hele. Vores favoritter var Flaming Salmon med lynflamberet laks på toppen og Ebi Haps med laks. Begge er toppede maki. Derudover fik vi to ruller inside-out maki. Den ene var Snow Crush med grillet laks, og den anden var Kurumi Roll med bl.a. æble, basilikum og valnødder. Den sidste var faktisk utrolig delikat. Af drikkevarer fik vi henholdsvis en ingefær drik og en ginger beer. Sidste nævnte var dog uden alkohol. De smagte også ret godt.

I alt for dette måltid blev det 475kr, hvilket jeg synes er helt ok for 2 personer for et aften måltid. Jeg kommer igen. Og næste gang skal jeg have smagt deres tempura reje, en salat og sizzling nigiri. Haps! Læs mere om LETZ SUSHI HER, hvor der også er en oversigt over deres 10 restauranter og mulighed for at booke bord.

Oplevelsen er sponsoreret, men holdningerne er mine egne

Share:

4 Comments

 1. Susan
  28. oktober 2014 / 23:03

  Vi har netop fået Letz Sushi i Køge – wiiiiiiii….. Har allerede fundet mine favoritter!

  • Lullumut
   Forfatter
   29. oktober 2014 / 16:58

   Ja, jeg så på oversigten, at der er kommet en hos jer. Så fedt! Vi må tage derhen sammen en dag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. oktober 2014 / 22:16

   Hehe, det kan jeg godt forstå 🙂 Det gør jeg også, hver gang jeg kigger på billederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!