Le Pain Quotidien i New York

Lige med undtagelse af min morgenmad var Le Pain Quotidien i New York det første sted jeg spiste, da jeg var der sidste gang. Der ligger omkring 15 Le Pain Quotidien caféer i New York, så der er rig mulighed for at komme til at spise der. Måske kender du allerede Le Pain Quotidien kæden fra f.eks. Frankrig, England eller Spanien.

Min kæreste og jeg gik en lang tur den første dag. Vi startede ved vores hotel på 49 Street og gik syd på. Da sulten meldte sig omkring frokosttid spottede mine øjne skiltet Le Pain Quotidien ved 10 Street Fifth Ave. Jeg udbrød begejstret, at der skulle vi altså ind, for det havde jeg læst om. Stedet var småt og meget uformelt. Vi fik bestilt og fik vores mad hurtigt.

Jeg skulle selvfølgelig smage deres ‘avocado toast’, og min kæreste fik en ‘roasted turkey & avocado mash tartine‘. Hertil fik vi begge en forfriskende ‘watermelon cooler‘. De sidste to var sommersæson varianter. Begge vores madder var på økologisk surdejshvedebrød, og det smagte ganske udmærket, men surdejsbrød bliver nok aldrig min favorit. Avokadoen og toppingen var til gengæld rigtig godt, og min kærestes pålæg smagte også skønt. Det var et af de sundere måltider, vi fik derovre. Se evt. deres menukort HER.

Nr. 2 besøg på Le Pain Quotidien

Ikke så langt fra vores hotel lå der også en Le Pain Quotidien, hvor vi valgte at spise morgenmad en af de sidste morgener. Stedet var lidt større og mere velbesøgt, som billederne også viser. Der var også udendørsservering. Desværre gjorde populariteten vores ventetid på maden længere. Jeg tror, vi ventede tæt på en time. Det gjorde desværre, at mit æg var mere hårdkogt end blødkogt, da jeg fik det. Derfor vil jeg klart anbefale dig at besøge en af de mindre Le Pain Quotidiens, men jeg kan selvfølgelig bare have været uheldig. I hvert fald skal du undgå de tider, hvor de arbejdende New Yorkere går ud og spiser morgenmad og frokost. Jeg vil gerne anbefale kæden, fordi det er god, lækker og sundere mad til ok priser. Derudover er der en afslappet stemning, da der både er voksne, der sidder og læser i blade og aviser, samt børn.

Share:

4 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   26. juni 2016 / 20:01

   Helt enig 🙂 Og så er der endda også avokado, der ikke er most, på 🙂

 1. Ida
  26. juni 2016 / 11:14

  Årh det lyder som en lækker frokost. Deres menukort ser virkelig lækkert ud.
  Det sted har jeg noteret ned 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   26. juni 2016 / 20:00

   Varm anbefaling af i hvert fald deres avokadomad herfra 🙂
   Super, dejligt du kan bruge det 🙂 Du kan også spise morgenmad der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!