Le Mini Macaron manicure kit

Le Mini Macaron manicure kitJeg elsker at have neglelak på. Der er ikke noget bedre end velplejede negle, og jeg føler mig altid en tand mere selvsikker. Jeg må indrømme, at det heller ikke er fordi, jeg mangler neglelak. Dem har jeg rigeligt af. Men, jeg er ikke særlig god til at undgå chippede negle. Derfor har jeg sagt ja tak til at testet et Le Mini Macaron (reklamelink) manicure kit fra Billigvoks.dk (reklamelink).

Le Mini Macaron manicure kit

Et Le Mini Macaron manicure kit gør, at du kan lave gellack negle derhjemme og på farten. Jeg har testet sættet i farven Cassis. Det er en mørkerød-brunlig farve, som er super flot hele året rundt men især efterår og vinter. Der er mange andre forskellige farver, både som macaron og som lak. Et kit koster 338,50kr, og en enkelt lak koster 118,50kr. Find begge dele HER (reklamelink).

Kittet indeholder følgende

 • En brugsanvisning
 • En macaron med en indbygget LED-lampe
 • Et stik og en ledning til stikkontakt eller PC
 • En neglefil
 • En neglebåndsskubber
 • En gel i en farve
 • Ti remover pads

Jeg synes, kittet er genialt fordi det hverken fylder eller vejer særlig meget. Det kan nemt komme med på ferie. Du kan dreje låget på den lille macaron 180 grader. På den måde kan du også lægge gellack på dine tånegle. Gelen indeholder både underlak, farve samt overlak i samme flaske, og det er fri for parabener. Hvis du vil købe ekstra remover pads, er de ret dyre. Det er dog lykkedes mig at fjerne lakken mere eller mindre ved at kratte det af. Jeg er ikke sikker på, neglene har godt af det, men det har fungeret fint for mig.

Læs ogsåAnmeldelse: Scholl Velvet Smooth fodfil

Sådan bruger du kittet

 • Forbind din macaron til strøm via ledningen
 • Fjern gammel neglelak fra dine negle med neglelakfjerner
 • Klip og fil dine negle til som ønsket
 • Brug neglebåndsskubberen til at skubbe dine neglebånd tilbage
 • Fil oven på neglene og børst dem rene
 • Ryst flasken, åben flasken og kør al neglelakken af på kanten
 • Kom et meget (!) tyndt lag på hele neglen
 • Sæt neglen ind under LED-lampen og tryk på knappen. Lampen slukker automatisk efter 30 sekunder.
 • Kom lak på neglen igen og sæt den under lampen igen
 • Når lampen slukker, er din negl færdig
 • Fortsæt med resten af neglene

Mine bedste tip til at forlænge holdbarheden

Lakken skal kunne holde op til ti dage. Det er individuelt fra person til person. Jeg har testet kittet flere gange for at få det til at holde længst muligt. Den bedste holdbarhed for mig var på knap en uge. Det synes jeg er en pæn tid. Mit tip er at undgå at have for korte negle. Det holdt ikke godt hos mig. Da jeg havde lidt længere negle, kunne jeg efter fem dages tid klippe de chippede spidser af. Og således havde jeg altså “nylakerede” negle igen. Mit andet tip er at file på selve neglene, da det får lakken til at sidde bedre fast. Og husk så at første lag lak skal være tyndt! Jeg kom ved en fejl på meget på, og lag nr. to kunne ikke sætte sig fast. Og når du fjerner neglelak, så lad være med at vaske hænderne imellem.


Le Mini Macaron manicure kittet er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


11 Comments

 1. Christina
  30. januar 2021 / 21:54

  Hejsa.
  Det er smart at le mini macaron er 3i1 neglelak. LAQ shield er jo base- og toppost og farve. Ved du om man kan hærde le mini macaron farverne i LAQ Shields UV lampe? Så kunne det jo gå lynhurtigt med neglelakke . 🙂

 2. 18. maj 2017 / 16:56

  Det er super smart! Jeg er også glad for mit sæt 🙂 Jeg frygtede hvordan det ville være at fjerne, men det gik også nemt og smertefrit uden at ødelægge mine negle.

  • Lullumut
   Forfatter
   18. maj 2017 / 23:12

   Det er dejligt at læse, Mia 🙂 Ja, det er overraskende nemt at få af. Jeg har kun brugt to servietter.

 3. 18. maj 2017 / 14:01

  Hvor er det smart! Min store udfordring er, at børnene altid skal have hjælp, mad eller vågner når mine negle ikke er tørre. Med den her løsning, er neglene jo klar en efter en 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. maj 2017 / 23:12

   Det er nemlig lige præcis mega smart, at du kan tage en negl ad gangen og få den færdig 🙂

 4. Liselotte / Everyday Couture
  16. maj 2017 / 08:54

  Smukke billeder og virkelig fin farve. Jeg vil rigtig gerne prøve kittet og overvejer stærkt at klikke det hjem 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   17. maj 2017 / 22:22

   Tak, søde 🙂 Ja, farven er bare så flot. Synes der er mange flotte sommerfarver til Le Mini Macaron nu. Tror jeg skal have mig en frisk farve 🙂

 5. 15. maj 2017 / 23:54

  I love this gel nail kit!
  It’s very good! I have many many colors 🙂
  Have a nice evening,
  Plume d’Auré
  plumedaure.com

  • Lullumut
   Forfatter
   17. maj 2017 / 22:21

   Me too! 🙂
   It is SO good and there are many pretty summer colors atm 🙂
   Thank you, you too 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!