Lakken fra juleaften

Her kommer lige et sent indlæg til jer, der også har fri i morgen. Jeg vil bare vise den smukke neglelak fra juleaften. Det er Essie’s “Toggle To The Top” fra Winter 2013 kollektionen, som kommer til salg i Danmark i løbet af januar. Den passede perfekt til juleaften med den dybe røde farve og de røde glimmerkorn. Jeg viser den her med og uden blitz, og jeg har kun 1 lag lak på. Den dækker simpelthen så godt, men når jeg ser den close up på billederne, kan jeg godt se, at et ekstra lag havde gjort den perfekt. Hvad synes I om den?

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

10 Comments

 1. Pingback: Dagens 251213 |
  • Lullumut
   Forfatter
   27. december 2013 / 19:00

   Ja, det er vildt, at den dækker så godt 🙂

 2. Karina
  27. december 2013 / 13:35

  Den er bare så smuk 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. december 2013 / 18:59

   Helt vildt smuk 🙂

 3. 27. december 2013 / 10:37

  Arhmen den er jo perfekt!! Jeg købte sidste år Essie’s Leading Lady, den minder rigtig meget om den her, men jeg kan ikke finde den 🙁 jeg ville nemlig havde den på juleaften, så det blev til rød lak toppet med en glimmer lak.
  /Camilla

  • Lullumut
   Forfatter
   27. december 2013 / 18:59

   Helt perfekt 🙂 Ej hvor øv. Den husker jeg også som ret smuk. Måske i dit barns legetøj et sted 😉 Det er også en flot kombination 🙂

 4. Ida / Fashionlab
  27. december 2013 / 07:11

  Den har jo været perfekt til juleaften (og årets julefrokoster!) 🙂
  Hvor er den lækker – Og dækkende. Det er imponerende 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. december 2013 / 18:58

   Det er nemlig det, den har 🙂 Ja, nu har jeg så ikke været til ret mange julefrokost, men ja 🙂
   Meget imponerende med kun et lag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!