Lækkerheder fra &Other Stories

Reklame[Please use the translate button in the upper right corner for the post in another language]. Fredag efter arbejde var jeg inviteret til solskinsmiddag på min venindes altan. Men inden det skulle jeg lige et smut ind forbi byen. Først og fremmest var jeg inviteret ind forbi et PR bureau for at hente noget tøj fra Imitz. Så fine sager. Dem viser jeg frem senere. Og da jeg nu alligevel var inde i byen, kunne jeg lige så godt ose lidt rundt. Det blev bl.a. til en tur i Søstrene Grene, Zara og &Other Stories.

Lækkerheder fra &Other Stories

Som altid fandt jeg en masse lækkerheder i &Other Stories. Jeg elsker simpelthen den butik. Der skal jeg altid lige ind og kigge. Det der tiltrækker mig mest er klart deres skønhedsafdeling. Nui, det er altså nogle lækre produkter. For det første præsenterer de sig helt vildt godt. Og for det andet dufter de skønt. Jeg har endnu ikke prøvet noget derfra endnu. Nok især fordi jeg ikke kan forsvare at anskaffe mig flere skønhedsprodukter. Uanset er de på min ønskeliste.

Jeg fandt også en ret pæn, rød taske derinde. Lige for tiden ønsker jeg mig brændende en rød taske. Måske skal det være denne. Den er elegant og trendy uden at gå af mode om tre måneder. De sorte lakstøvler er ret langt fra min nuværende skogarderobe. Med deres bastante hæl og runde snude. Men ikke desto mindre er de mega lækre. De vil pifte mit tøj ret godt op dette efterår.

Nu nyder jeg det sidste af min søndag aften. Jeg har været ude eller haft gæster hver dag de sidste fire dage. Så jeg glæder mig til en uge med kun få aftaler. Bl.a. skal jeg ind og se Anders Matthesens show SHHH! Og spise burgere på Shake Down på Frederiksberg. Det glæder jeg mig ret meget til.

Rød håndtaske // håndcreme // kropscreme // sorte støvler

Blogindlægget indeholder affiliate links, men holdningerne er som altid mine egne

Share:

2 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   12. september 2016 / 19:18

   Ja, de er så mega fine 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!