Læbestift og øjenblyant fra Yves Rocher

Jeg bruger ikke ret mange penge på make-up, da jeg ofte har mine favoritter og derfor bruger de samme produkter. For et par uger siden modtog jeg en uventet pakke med en læbestift og en øjenblyant fra Yves Rocher. Det er altså dejligt, når der bliver tænkt på en, og denne gang var det PR bureauet bag Yves Rocher. Jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har prøvet/brugt produkter fra Yves Rocher. Det må være dengang, de kun havde postordre bestilling, og jeg boede hjemme.

Læbestiften er Grand Rouge og her i farven Rouge Somtueux men findes i 18 nuancer. Øjenblyanten er Couleurs Nature 3 in 1. Begge har vundet tests i magasiner. Find læbestiften til 99kr. HER, og øjenblyanten fås i 6 farver til 45kr. HER. I kan se begge dele på mig close up til outfittet HER. Synes at læbestiften klæder mig godt i den farve og er meget true to color, så den vil helt sikkert komme på, næste gang jeg skal ud. Den er lidt for frisk til en dag på kontoret. Både farve og holdbarhed var god den aften, på trods af vi var ude at spise og drikke drinks. Øjenblyanten er jeg også tilfreds med og bruger den nu som min eneste eyeliner. Den kan bruges både som eyeliner, kajal/kohl samt tones ud som øjenskygge. Bruger I produkter fra Yves Rocher? Jeg skal i hvert fald til at holde mere øje med deres webshop fremover.

Produkterne er modtaget som gave

Share:

10 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   18. marts 2014 / 17:33

   Skønt at høre 🙂 Jeg er ikke så god til selvbrunere, men nu lokker du jo 🙂 Bruger som oftest en bodylotion med lidt farve i. Så går det ikke galt 😉

 1. Nanna Says
  17. marts 2014 / 13:20

  Ej, den læbestift har jo den perfekte farve, ser det ud til!
  Ville være fedt at se den på 🙂

 2. Nicoline Berthy
  17. marts 2014 / 12:36

  Det er altid dejligt med gaver, og sikke en smuk farve den læbestift har! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   17. marts 2014 / 17:50

   Det er ikke dårligt 🙂 Den er bare så flot 🙂 Meget bæragtig.

 3. 17. marts 2014 / 09:57

  Jeg er helt vild med eyelineren, den bruger jeg ofte selv!

  Knus og kram, GIttemary

  • Lullumut
   Forfatter
   17. marts 2014 / 17:50

   Hvor er jeg glad for at høre, at der er andre tilfredse derude 🙂 Du skal næsten også prøve læbestiften. Det må lige være en farve for dig 🙂

 4. Karina
  16. marts 2014 / 20:24

  De har altså virkelig noget godt makeup 🙂 Jeg kan hvert fald anbefale mange ting derfra 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. marts 2014 / 20:32

   Hvor dejligt at du også synes det 🙂 Jeg er i hvert fald klar på at få prøvet noget mere af det og deres andre produkter ved lejlighed 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!