Kys mig altid godnat

Ting på væggene er ikke det, jeg har gjort mig mest i i min nuværende lejlighed. Det indrømmer jeg blankt. Og det skal der laves om på i mit næste hjem. Til at starte med er denne fine plakat med teksten “Kys mig altid godnat” flyttet ind hjemme hos mig. Den har jeg modtaget fra BY LUX, som havde lyst til at forkæle mig lidt.

Jeg fik selv lov til at vælge motivet, og dette har en helt speciel betydning for mig. Som væsen er jeg ekstremt følsom, og jeg går meget op i, at min kæreste og jeg ikke går i seng som uvenner. Sådan havde jeg det også med mine forældre, den gang jeg boede hjemme. Plakaten er oplagt til at have hængende i soveværelset og måske endda hen over sengen. Nu skal jeg bare lige en tur i IKEA og have fundet mig en flot ramme til den.

Webshoppen BY LUX har specialiseret sig i fine plakater med mange flotte motiver. Det specielle ved BY LUX er, at de kun producerer 100 stk. af hver plakat, og nede i bunden af min kan I se, at jeg har nr. 70/100 af dette motiv. Det gør det lige ekstra hyggeligt at have hængende. Min plakat kom dagen efter min bestilling i et solidt paprør, som passede perfekt ned i min postkasse, så jeg slap for at rende på posthuset. Så lækkert. BY LUX laver bl.a. mange flotte design plakater, og priserne er rigtig gode og endda velegnede som gaver. BY LUX tilbyder gratis fragt, hurtig levering, 30 dages fuld returret samt 10% rabat ved køb for over 500kr.

Pssst.. Senere kommer der en lækker give-away med en valgfri plakat fra BY LUX. Hold øje med bloggen for mere information.

Plakaten er sponsoreret af BY LUX. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

4 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   20. september 2015 / 21:40

   Den er mega fin 🙂 Hold øje, der kommer snart en give-away 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!