Krystalliserede negle med Maybelline

Indtil nu har Essie været mit favorit mærke inden for neglelak. Men jeg må indrømme, at de har fået en ret så stor konkurrent i Maybelline. Siden jeg fik tilsendt de her neglelakke fra Maybelline før påske, har de skiftevis været på mine negle. Især Silver Touch som I kan se på på nr.2 billede er en favorit. Jeg har, så vidt jeg husker, aldrig haft en neglelak fra Maybelline før, men det er bestemt en fejl. Den her kollektion er så flot og holdbar. Jeg har bare 2 lag af lakken på her. Det er selvfølgelig også muligt at komme overlak på den, så den ikke får den nuprede overflade, som jeg ellers er tosset med.

Øverst fra venstre mod højre er det Nearly Black, Green Depth, Red Excess, Rose Chic, Silver Touch samt Light Up. Skønne navne og farver. Serien fra Maybelline hedder Color Show Crystallize, og de koster 29,95kr. pr. stk. med 7 ml. Det er jo virkelig en fin pris. Jeg kan ikke finde dem online hos Matas, men de er butikkerne nu, og det er en limited edition. Hvad synes I om dem? I kan se dem alle på HER hos rijaH.

Produkterne er modtaget som gave

Share:

12 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   6. maj 2014 / 22:56

   Helt vildt 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   6. maj 2014 / 22:55

   De er nemlig så fine 🙂
   Jeg er tosset med effekter, og prisen er perfekt 🙂

 1. Karina
  4. maj 2014 / 18:39

  Hvor er de smukke 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. maj 2014 / 23:38

   Ja, meget 🙂

 2. 4. maj 2014 / 15:32

  Synes også Maybelline er et fedt mærke 😀 Dem er jeg også blevet ret glad for.

  Christina

  • Lullumut
   Forfatter
   4. maj 2014 / 23:38

   Skønt at høre 🙂 Jeg skal helt sikkert kigge noget mere efter deres lakker 🙂

 3. Guapizimo
  4. maj 2014 / 13:57

  Det var heller ikke før sidste år jeg prøvede en lak fra Maybelline, da jeg fandt en her i Spanien jeg måtte prøve. Det ser ud til at være nogle rigtig fine farver, de mørke ville jeg sikkert elske at bruge i efteråret 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. maj 2014 / 23:37

   Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har prøvet dem før. Måske fordi jeg tidligere gik en del efter Depend og Gosh, som er nogenlunde samme prisleje..
   Ja, der er lige 3 til vinter og 3 til sommer, selvom jeg nu sagtens kan se mig selv i dem alle nu 🙂

 4. Heidi Winther
  4. maj 2014 / 12:46

  Uhhh de ser lækre ud – jeg må på jagt! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. maj 2014 / 23:35

   Prøv Matas eller Kvickly. De er på tilbud i Kvickly i den kommende uge 🙂 Men de er jo billige nok i forvejen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!