Kom med til et gratis event

Reklame. Jeg kan kun forestille mig, hvor ærgerligt det kan være som ikke-blogger at kigge på, når bloggere går til events og viser tonsvis af billeder af deres cupcakes og goodiebags. Det er også derfor, jeg begrænser mine eventbilleder og primært holder dem på Instagram. I virkeligheden er det ikke ret ofte, jeg går til events. Det passer sjældent godt sammen med et fuldtidsjob.

Anyway, det skulle jo slet ikke handle om mig men om et gratis event, som I kan komme med til. Uanset om I er bloggere eller ej. Og det kræver ingen tilmelding. Yay! Eventet finder sted til Kulturnatten fredag den 9. oktober mellem kl.14 og kl.20 i ILLUM i København. Det er Kinder Bueno, der for tredje år i træk inviterer til et par timer med gratis selvforkælelse hos Sephora.

Til eventet vil professionelle makeupartister stå klar til at style jer med det helt perfekte fredagslook, så efterfølgende kan I jo tage ud i nattelivet og få en drink med veninderne. En styling tager ca. 10 minutter, så der er mulighed for, at flere kan komme til. De første 400 deltagere ved eventet modtager en særlig goodiebag med lækre produkter, og alle der kigger forbi får en gratis Kinder Bueno.

Jeg regner selv med at kigge forbi engang efter arbejde. Ses vi?

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har valgt at bringe budskabet videre. Holdningerne er som altid mine egne.

2 Comments

 1. 30. september 2015 / 10:00

  Måske ses vi. For vi deltager hvert år til Kulturnatten. Det er så hyggeligt!

  Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   30. september 2015 / 21:09

   Ej, det kunne være super hyggeligt 🙂 Lad os lige skrives ved på dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!