Kom med indenfor i mit grå soveværelse

Jeg har tidligere vist min spisestue frem her på bloggen. Desværre er det aldrig rigtig blevet til andre billeder fra mit hus, her på bloggen i hvert fald. Jeg viser af og til et par sneak peaks på Instagram. Derfor kan jeg nu endelig skrive.. *trommevirvel* Kom med indenfor i mit grå soveværelse.

Læs også: Sådan ser min nye spisestue ud

En beskrivelse af mit soveværelse

Mit soveværelse er L-formet, og sengene står i foden af L’et, eller i indhakket. Foran sengene er der et hvidt IKEA Bestå TV møbel, som jeg selv har “designet”. Over det hænger et TV. Ved siden af TV hjørnet er der en stor, hvid kurv til sengetæppe mv. Ved siden af kurven er der et møbel, som får sit helt eget blogindlæg. Det glæder jeg mig nemlig til at vise frem. Ved siden af det møbel og øverst i L’et er der et walk-in closet. Og så er der en dør ud ad rummet.

Da jeg flyttede ind, var væggen bag ved sengene hvid, og det kedede mig. Jeg fik malet den grå i foråret, og det har været den bedste beslutning. Det rammer rummet mere ind og gør det hyggeligere og mere behageligt. Jeg har tidligere vist inspirationsbilleder, og der havde alle soveværelser grå vægge. Jeg gik efter en mørk grå farve, uden at den blev for mørk. Og heldigvis matcher den godt med både sengeborde og lamper. Sengebordene bestilte jeg hos Moodings.dk, da de havde fødselsdagsrabat på 25%. Lamperne har jeg købt i Magasin, da de havde 20% rabat. Måske skal der hænge noget på den næsten tomme grå væg.

Pærerne i lamperne blev et par dage efter billederne, selvfølgelig, skiftet ud med nogle mindre pærer. Det fungerer meget bedre og giver en hyggeligere belysning. Jeg drømmer om et nyt sengetæppe og en ny pude, men det rækker pengene desværre ikke til lige pt. Måske når jeg er kommet hjem fra Japan igen og har levet af grød i nogle måneder, haha.

Sengetæppe fra Jysk // Pude fra Susanne Schjerning // Ball lamper fra Frandsen // Ledge:able sengeborde fra Anne Linde // Plakat fra BY LUX // Sutsko fra UGG // Mørklægningsgardin fra Faber

Share:

5 Comments

 1. Ida
  1. august 2016 / 06:18

  Helt helt enig med Mette, både væg og sengebordene er super fine.
  Jeg elsker den funktionalitet som bordene har. De kunne også godt flytte ind hos mig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   5. august 2016 / 18:04

   Tak 🙂
   Jeg er virkelig også glad for dem. De er pæne og praktiske samt nemme at støvsuge under 🙂 Elsker i det hele taget bare at have fået andet end en vindueskarm som sengeborde 😉

 2. 31. juli 2016 / 19:24

  Det ser rigtig pænt ud med den grå væg, og jeg er vild med sengebordene, de er lækre! ?

  • Lullumut
   Forfatter
   1. august 2016 / 00:45

   Tusind tak 🙂 Håber ikke jeg bliver træt af den grå farve foreløbig. Den grå væg kan heldigvis bare males igen 🙂 Jeg synes også, sengebordene er lidt anderledes og utraditionelle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!