Knorr Verdensretter for 2

ReklameTilbage i maj måned var jeg inviteret til en hyggelig inspirationsaften i forbindelse med lanceringen af ‘Knorr Verdensretter for 2‘. De nye verdensretter fra Knorr er ikke færdigretter som sådan men en hjælp til den travle hverdag eller den dovne weekend. De kommer i æsker med fire ingredienser, og hertil tilsættes f.eks. kød eller grøntsager. Det kommer an på den enkelte ret. Som navnet antyder er der nok til to personer. Du kan lave til dig selv og stadig have rester til dagen efter, men du kan f.eks. også lave det til en eventuel kæreste eller veninde. Retterne er uden kunstige farvestoffer og smagsforstærkere, og så tager de kun en halv time at tilberede. Der findes fire forskellige varianter. Via linksne nedenfor er der listet indhold i retterne, samt hvad der skal tilsættes. Der er tilmed en oversigt over kalorier, proteiner etc.

De fire varianter af Knorr Verdensretter for 2

Jeg smagte alle fire retter til eventet, og efterfølgende har jeg selv lavet tre af dem derhjemme. Thai Green Curry er den eneste, jeg endnu ikke har forsøgt mig med. Til eventet blev retterne tilberedt af en kok, og retterne blev lavet anderledes end de anbefalede opskrifter, hvilket viser alsidigheden. F.eks. blev Indian Tikka Masala tilberedt med søde kartofler, linser og forkogte bønner, mens Mexican Enchiladas blev tilberedt med Oumph, som som er forlorent kød. Retterne kan laves næsten som du ønsker. Især hvis du er vegatar, er de genialle. Jeg lavede dem helt klassisk efter anbefalingen. Jeg har aldrig været vild med indisk mad, men efter at have lavet Knorrs Indian Tikka Masala er jeg blevet hooked. Min favorit er Mexican Enchiladas. De fik en fantastisk god smag, især med en portion god cheddarost på toppen. Har du smagt Knorr Verdensretter for 2Alle fire retter forhandles i førende supermarkeder og koster vejl. 29,95kr. pr. stk.

Jeg har modtaget retterne som gave i en goodiebag, og jeg har selv valgt at skrive om dem. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

4 Comments

 1. Ida
  30. juni 2016 / 18:10

  Det brød ser bare godt ud 🙂
  Det skal jeg prøve 🙂

  Ja jeg må tilstå at jeg er utrolig positiv over deres nye produkter. Glæder mig til at prøve de andre også 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. juli 2016 / 23:40

   Ja, det må du prøve 🙂

   Det sammen her 🙂 Jeg mangler kun at lave den ene af de fire retter..

 2. Ida
  30. juni 2016 / 17:39

  Hvad er det for et spændende brød du har til ris retten? Det er spændende og lækkert ud 🙂
  Jeg synes også at de er geniale. Har haft kastet mig ud i lasagnen, hvor der blev tilført kyllinge stykker 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. juni 2016 / 17:46

   Godt du spørger, for det glemte jeg selvfølgelig at skrive 🙂 Det er indiske papadums. De skal lige have lidt olie på og så ca. 50 sekunder i en mikroovn. De kan også laves på en pande eller i en ovn. De er lidt krydrede og minder om chips. Super lækre som supplement til Knorrs Tikka Masala 🙂

   Det lyder også godt med kylling i lasagnen 🙂 Jeg kommer også gerne ovnbagte grøntsager i, når jeg laver lasagne med kylling. Rød peper, squash og hvad du ellers har lyst til. Du kan evt. lægge det i stedet for lasagnepladerne, hvis du vil spare på kulhydraterne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!