Klassiske striber fra Petit Bateau

Jeg kendte egentlig ikke rigtig noget til det franske mærke Petit Bateau, men da jeg spottede det hos Spartoo.dk til helt ok priser, besluttede jeg mig for at prøve det af. Spartoo har nemlig et stort udvalg af mærket, og der er også andet end børnetøj. Se udvalget HER. Til venstre er det Drio t-shirten i hvid og mørkeblå. Min første indskydelse er, at den er stram ved ærmerne, men ellers sidder den pænt til og føles en smule elastisk. Knapperne er vildt fine. Til højre er det Meliana blusen i råhvid og mørkeblå. Den er lidt mere løs i snittet, kraftigere i stoffet og har en lille slids i hver side nederst. Begge ting kostede 374kr. pr. del og var sat ned fra 468kr. Jeg er lidt spændt på, om de holder facon og farve efter en enkelt vask, men nu giver jeg dem et forsøg. Viser jer dem på ved lejlighed. Jeg er sikker på, de begge bliver favoritter i garderoben. Har I erfaring med mærket?

Leveringstiden hos Spartoo er jeg ikke super begejstret for, for jeg bestilte mine ting den 2. juli, og først i dag den 14. juli kunne jeg hente min pakke i min lokale døgnpost. Det er altså rigtig lang tid. På den anden side har jeg ikke manglet tøjet, da jeg har holdt sommerferie og været på farten, så det har ikke generet mig. Men, bestil i god tid hvis I skal have noget derfra.

Share:

9 Comments

 1. Line - Infashionwebelieve
  20. juli 2015 / 17:54

  Hold fast det var lang leveringstid – især i disse nethandel-tider!
  Til gengæld er de virkelig pæne dine nye bluser og kvaliteten ser ud til at være god! Håber de holder – også efter vask!

  • Lullumut
   Forfatter
   20. juli 2015 / 18:00

   Ja, det er ret utroligt. Det kommer åbenbart an på, hvor deres leverandør befinder sig. Det er nok nemmere på denne måde, så de ikke selv skal vedligeholde et fuldt lager. Tak, de er så pæne 🙂 Jeg tør ikke helt tage dem i brug endnu, haha. Jeg er så klodset med lyst tøj.

 2. 16. juli 2015 / 23:09

  Fine striber 🙂 Jeg har ikke hørt om mærket før, men kunne være jeg lige skulle se nærmere på det 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. juli 2015 / 18:27

   Tak 🙂 Jeg kender det kun som børnetøj, men hermed en anbefaling fra mig 🙂

 3. 15. juli 2015 / 13:00

  har aldrig hørt om mærket før, men det er godt nok nogle fine trøjer. Skulle lige til at sige, at jeg godt kunne finde på at bestille dem, så jeg havde lidt basistøj at tage med, når jeg flytter til Hong Kong, men med den leveringstid tør jeg sgu ikke risikere det 😛

  • Lullumut
   Forfatter
   15. juli 2015 / 18:28

   Jeg kendte det også kun som børnetøj i forvejen, men det er da dejligt, at det også findes til voksne 🙂 Jeg håber, at det bare var en fejl, for jeg har da tænkt mig at bestille der igen en anden gang. Synes de har mange fede mærker og ting. Du kan jo give dem et ring, inden du bestiller, så de er obs på din bestilling 🙂 Hvor spændende med Hong Kong, rigtig god “tur” 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!