Kirsebærtræerne på Bispebjerg Kirkegård

Min kære far havde som sagt rund fødselsdag i lørdags, og han blev bl.a. fejret med dejlig brunch på Grannys House på Søborg Hovedgade. Efter brunchen havde vi lidt timer for os selv, inden vi skulle mødes igen om aftenen. Jeg fik lokket min kæreste med til Bispebjerg Kirkegård, som netop nu præsenterer sig så fint. Ja ja, det ved I jo godt, for træerne er over alt på Instagram og i nyhederne. Selv bor jeg kun 15 min. væk i bil, men alligevel har jeg aldrig været der før. Efter 25 minutters trasken rundt på kirkegården fandt vi den smukke Allé med udsprungne kirsebærblomster. Smukt! Dog var der virkelig mange mennesker. Hvis I har muligheden for at tage derhen, så vil jeg klart anbefale det – og helst i hverdagen. Blomsterne synger nok på sidste vers. Jeg fik taget nogle outfit billeder der, som jeg viser jer senere. Har I været forbi Bispebjerg Kirkegård?

Hvis I har tid, så synes jeg, I skal læse dette blogindlæg om trends og tendenser. Jeg synes, det er ret tankevækkende, og selv er jeg endnu hverken faldet for brunt, ruskind eller bukser med svaj. Jeg tror heller ikke, jeg kommer til det, men lad os nu se tiden an, haha.

5 Comments

 1. Alexia Dahl
  22. april 2015 / 21:26

  Var forbi igår – det er SÅ fint 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. april 2015 / 23:03

   Mega fint! 🙂 Og mega meget over det hele, haha 🙂

 2. Nanna
  21. april 2015 / 14:59

  Det ser bare helt fantastisk ud! Gad virkelig godt opleve det…

  • Lullumut
   Forfatter
   21. april 2015 / 18:11

   Det ser nemlig virkelig smukt ud, og det er endnu smukkere i levende live 🙂 Vi havde slet ikke lyst til at tage derfra igen. Mon ikke der også er et lign. uopdaget sted ovre ved jer? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!