Juni i billeder

Mens jeg husker det, kommer her mit indlæg om juni måned. Et indlæg jeg selv elsker at lave, netop fordi det er så hyggeligt at kigge tilbage. Min juni var meget præget af venindebesøg, men jeg kom da også godt ud og fik prøvet nogle nye spisesteder af, haha. Nye spisesteder er altid på min to do liste. Hvordan var jeres juni måned?

Min søde veninde Christina havde en fin blomsterbuket med hjem til mig en dag.

Jeg var på date. Først spiste vi på Wokshop i Lyngby. De laver dælme god mad, og deres service er også super. Bagefter så vi San Andreas i biografen. En meget forudsigelig film men til gengæld fed og action packed hele vejen igennem.

Jeg fik besøgt Staderne i City2 i Taastrup og spist burgere fra The Boss Burgers & Tacos. Jeg fik en “Melt” burger, som var god, men min kæreste var ikke specielt begejstret for deres pulled pork burger, da kødet smagte usædvanligt sødt. Staderne er et hyggeligt men småt sted.

Der blev grillet pølser, brød og ost i min have. Det vil jeg gerne nå at gøre et par gange igen denne sommer, hvis vejret ellers tillader det, ahem.

Jeg fik købt mig et par nye bøger. Det blev til Not That Kind of Girl af Lena Dunham og #GIRLBOSS af Sophia Amoruso. Sidstenævnte er jeg i gang med på nuværende tidspunkt.

En dag efter job var jeg til et super hyggeligt bloggerevent, hvor der blev præsenteret fine undertøjsnyheder fra Femilet, Chantelle og Passionata. På billedet ses en Lulu BH fra Femilet, som kommer i butikkerne til september. Så fint print.

Jeg havde en veninde på besøg til byg-selv sliders, film og sleep over. SÅ hyggeligt.

Jeg har længe gerne ville besøge Copenhagen Street Food på Papirøen, og det blev så en realitet i juni. Jeg kan varmt anbefale deres Toldboden fish’n’chips. Må snart derud igen, så jeg kan smage mig igennem alle boderne, haha. Min kæreste fik en Fat Burger men synes, den var lige hypet nok.

En fredag aften var jeg inviteret til et Jabra bloggerevent, hvor jeg fik præsenteret det nye Jabra Sport Coach Wireless headset. Jeg var så heldig at få et headset med hjem i en goodiebag, og jeg vender tilbage med en anmeldelse af det senere.

Jeg elsker uventede pakker, når der er noget sjovt i. Denne gang fik jeg 1 Enkelt ginger med smag af ingefær. Den er lidt speciel men rigtig god.

Share:

6 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   28. juli 2015 / 17:07

   Og det smagte lige så godt, som det ser ud! 🙂

 1. Charlotte / Rebel Against Yourself
  28. juli 2015 / 09:15

  Sikke en masse lækkert mad du har spist i juni 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. juli 2015 / 17:07

   Haha, ja – måske lidt for meget, haha 🙂 Alt med måde 😉

 2. Ida
  28. juli 2015 / 06:13

  Sikke mange gode ting du fik lavet og meget lækker mad du fik indtaget 🙂
  Jeg husker snart ikke Juni måned længere.

  • Lullumut
   Forfatter
   28. juli 2015 / 17:06

   Ja, jeg synes da, jeg nåede en del ved siden af job 🙂 Og masser af lækker mad, ja.
   Det er jo ellers det gode ved en blog og Instagram, at der er en masse historik 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!