Juleferie og julefilm

Det er fredag, og i eftermiddag går jeg på juleferie og vender først tilbage den 2. januar. Nøj, hvor jeg glæder mig. Har ikke haft en eneste fridag siden min sommerferie i august, så det skal blive skønt. Først og fremmest glæder jeg mig bare til at kunne sove længe og ses med min dejlige familie og søde veninder. Og så skal der naturligvis blogges. Min kæreste arbejder i døgndrift i december, så jeg glæder mig til at nyde juledagene med ham.

Her op til jul elsker jeg at se julefilm, og min favorit er Lunefulde Lykke (Serendipity) fra 2001 med Kate Beckinsale og John Cusack. Kender du den? Jeg tror ikke, den kan købes længere, så jeg passer godt på mit eksemplar. Den er simpelthen så god og sød. Love Actually er en must see for mig hvert år, og Four Christmases er en af de lidt mere platte.

14 Comments

 1. BRUUN by BRUUN
  21. december 2013 / 16:40

  Jeg ELSKER julefilm; det er det allerbedste ved denne årstid 😉
  Jeg kan blive 8 år igen!

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   21. december 2013 / 17:47

   Det er bare så skønt at kunne putte i sofaen uden at få dårlig samvittighed over godt vejr udenfor, haha 🙂
   Jaaa, det er dejligt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. december 2013 / 17:47

   Jaaa, elsker det allerede 🙂

 2. 20. december 2013 / 23:21

  Herhjemme har vi også en tradition med at se julefilm, og Love Actually er selvfølgelig på listen. Vi ser også Fars Fede Juleferie (den er falde-på-halen-sjov, I know) og klassikeren It’s a Wonderful Life fra 1946 – den kan jeg virkelig anbefale 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. december 2013 / 17:46

   Hvor hyggeligt, der er intet bedre 🙂 Ja, haha – den er ogås lige mig 🙂 Den sidste kender jeg ikke..

 3. 20. december 2013 / 13:31

  Jeg elsker julefilm, og Love Actually er bare SÅ sød og hyggelig! I går så vi Far til Fire i byen og sønnen dansede rundt til julesangen 🙂
  God jul 🙂
  /Camilla
  Jeg har en lille giveaway kørende på bloggen – kig forbi 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   20. december 2013 / 23:00

   Det er bare så hyggeligt 🙂 Og ja, den er virkelig sød 🙂 Far til Fire er ikke lige mig 😉 Så hellere Alene hjemme 🙂
   Tak, i lige måde 🙂 Tak, det gør jeg 🙂

 4. Karina
  20. december 2013 / 10:18

  God juleferie til dig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   20. december 2013 / 22:59

   Tusind tak og i lige måde 🙂

 5. Trine
  20. december 2013 / 08:46

  Uhhh jeg er med på Love Actually… Men man finder mig hvert år også siddende i sofaen og se Far til 4 i byen (den med julebal i nisseland) og Dyrlægens Plejebørn….

  Line: Krummerne2 havde jeg da totalt glemt… den må jeg også hellere få set i år…

  • Lullumut
   Forfatter
   20. december 2013 / 22:59

   Den er bare sååå sød 🙂 Det er ikke lige mig, men de er sikkert søde nok 🙂

 6. Line - Infashionwebelieve
  20. december 2013 / 07:06

  Der er heller ikke noget så hyggeligt som julefilm. Min veninde og jeg kastede os over Krummerne 2 forleden, og så bliver det altså heller ikke meget mere julet 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   20. december 2013 / 22:59

   Nej vel 🙂 Ej, den er da også god og sød 🙂 Og Alene hjemme filmene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!