Jul, grå bomuld og røde læber

ReklameJeg håber, du kom rigtig godt ind i det nye år? Det gjorde jeg selv. På den bedst tænkelige måde. Nu er jeg tilbage på job igen efter 11 dages ferie. Det var en rigtig god og afslappende ferie. Meget tiltrængt. Det er dog også godt at komme tilbage på job igen (hvis jeg ser bort fra vækkeur og kulde). Jeg fik nemlig en ny kollega i december, og vi arbejder på et større projekt, som er super spændende. Jeg har savnet at have en kollega i marketing til at sparre med.

Desværre nåede jeg aldrig at forevige mit outfit fra nytårsaften, men til gengæld kan jeg vise det fra juleaften. Juhuu. Jeg var endnu engang hoppet i VRS Fashion fra føtex og Bilka. Her er det nederdelen, og den er i i polyester men med 35% bomuld. Rigtig blød, lækker og tyk her til kulden, brr. Min bluse fra ONLY er faktisk kommet på udsalg hos Stylepit.dk til halv pris nu. Æv. Ærgerligt for mig men heldig for dig, haha. Hvis du lige ser bort fra folden på midten, ahem, så er det en utroligt pæn bluse. Jeg har linket til den nedenfor. Jeg kan selv ret godt lide detaljerne som den lille krave, ærmerne, pailletterne og knapperne på ryggen. Den er også at finde i råhvid og bordeaux.

Resten af mit outfit har du set før. For at det hele ikke skulle blive alt for mørkt, valgte jeg at spice det op med klassiske, røde læber. Jeg er i øvrigt lykkelig for, at mit hår nu har fået en pæn længde. Må huske mig selv på, at det ikke skal klippes af igen, for jeg føler mig klart mest feminin med langt hår.

[ONLY bluse, VRS Fashion nederdel, H&M strømpebukser, Bianco sko, Daniel Wellington ur, Kobra øreringe]

Nederdelen er modtaget som gave, men holdningerne er som altid mine egne.

8 Comments

 1. Karina
  6. januar 2016 / 17:16

  Hvor ser du altså godt ud <3

  • Lullumut
   Forfatter
   6. januar 2016 / 23:42

   Tusind tak, hvor er du sød! 😀

 2. 6. januar 2016 / 09:33

  Du ser rigtig fin ud. Blusen og nederdelen klær dig rigtigt godt.
  Fedt med en ny kollega. Jeg har selv fået 3 nye.
  Jeg valgte også nederdelen i første om gang, men så så jeg en grå metallisk blazer og tænkte at jeg i forvejen har så mange nederdele 😀 så den blev lige skiftet ud i sidste øjeblik.

  Skal vi snart ses?

  • Lullumut
   Forfatter
   6. januar 2016 / 23:42

   Taak 🙂 Dejligt at få at vide 🙂
   Ja, det er så skønt. Jeg har også fået flere nye, men denne person har jeg tæt dialog med 🙂
   Haha, du mangler vist ikke noget 🙂 Jeg er kun lige gået i gang med det nye skab, haha.
   Ja! 🙂 Jeg har skrevet på FB..

 3. Ida
  6. januar 2016 / 07:19

  Jeg valgte også nederdelen – har bare ikke lige fået den indviet endnu 🙁 Men den klæder dig rigtig godt 🙂
  Og det er så dejligt at du har fået en og spare med på jobbet. Det betyder så meget for ens arbejdsdag.

  • Lullumut
   Forfatter
   6. januar 2016 / 23:38

   Den må du tage på i morgen så, basta 🙂 Tusind tak! 🙂
   Ja, det gør virkelig meget. Kan mærke det så meget på mit humør 🙂 Jeg bliver aldrig fan af hverken vækkeure eller kulde, men gode kollegaer er super 🙂

 4. StyleStories
  5. januar 2016 / 21:47

  Er vild med din bluse, så flot! Synes helt klart også du skal beholde det lange hår, især når du er velsignet med fine krøller 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. januar 2016 / 23:37

   Tak! 🙂 Jeg synes også, den er lidt lækker, fordi den er god til alle ugens dage uden at være for fin til job.
   Tusind tak! 😀 Ja, vi kvinder skal blive bedre til at sætte pris på, hvad vi har 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!