Juicekur

Billederne tilhører Nemlig.com. Jeg har besluttet mig for at gå på en juicekur. En tre dages juicekur for at være mere præcis. Og heldigvis har Nemlig.com besluttet, at sådan en vil de gerne sponsorere til mig. Jeg starter næste weekend, og enten bliver det fredag til søndag eller lørdag til mandag. Det har jeg endnu ikke besluttet mig for. Det vigtigste for mig er, at jeg ingen planer har de dage udover job fredag og mandag, så jeg kan lade min krop reagere.

Juicekuren hos Nemlig.com er noget forholdsvist nyt hos dem. De leverer frugter og grøntsager til enten 3, 5, 7 eller 14 dage, og så gælder det ellers bare om at lave juice en masse. Hos Nemlig.com er det også muligt at bestille bogen “Den fedeste juicekur”, og det er den, jeg skal bruge som grundlag for juicerne. Der er naturligvis også mulighed for at få leveret færdige juicer, hvis man ikke gider at juice selv, men udvalget er dog noget begrænset sammenlignet med de juicer, I selv kan lave. Jeg er klar på at juice selv med min Wilfa juicemaster juicemaskine/slowjuicer, som er så nem at bruge og gøre ren igen, selv uden en opvaskemaskine.

I vil sikkert gerne vide, hvorfor jeg har besluttet mig for at prøve en juicekur. For det første så trænger jeg til en udrensning og en frisk start. Jeg er en sukkerjunkie ud over det sædvanlige, så jeg ved, at min krop har brug for en detox. For det andet er min hud gået helt amok, og de sidste par uger har jeg slået en hel del ud i ansigtet. Det er knap så kønt. Jeg gør det mere for udrensningen end for at tabe mig, men taber jeg mig, er det blot en bonus. Jeg læser med ovre hos Mette fra Sundhedsjagten, og hun testede selv en juicekur i august, hvilket jeg bl.a. blev inspireret af.

Har nogen af jer været på en juicekur? Byd meget gerne ind med jeres erfaringer. Jeg kommer til at skrive et par indlæg omkring min oplevelse med juicekuren.

Juicekuren er sponsoreret af Nemlig.com. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

8 Comments

 1. 18. september 2015 / 16:59

  Jeg har flere gange overvejet det, men det er ikke blevet til noget endnu. Jeg glæder mig til at hører hvordan du oplever det 🙂
  God weekend
  /Camilla

  • Lullumut
   Forfatter
   18. september 2015 / 17:21

   Jeg håber, du kommer i gang, når du læser om det hos mig 🙂 Hvis det kommer til at gå godt og nemt, haha 🙂
   Tak, i lige måde 🙂

 2. Mette / Sundhedsjagten.dk
  18. september 2015 / 16:44

  Sejt! Glæder mig til at høre hvordan det går. Stort arbejde at juice selv tænker jeg :-/ Jeg tager faktisk en igen fra i morgen og tre dage frem, synes jeg faldt tilbage i gamle vaner, og vil gerne opnå den gode fornemmelse igen. Er spændt på om det går lige så nemt igen. Denne gang bliver det en kombination af at juice selv samt nogle lækre færdige nogen, som jeg kunne købe meget billigt gennem mit arbejde, og som jeg håber jeg kan lide, der er nemlig en del grøntsager i, hvilket jo er super godt, men ikke altid så godt for smagen 😉 Men jeg allierer mig endnu engang med masser af citroner, som hjalp mig rigtig meget sidst 🙂

  God fornøjelse! Det giver en rigtig lækker fornemmelse bagefter 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. september 2015 / 17:20

   Jeg glæder mig også til at teste og skrive om det. Håber det går nemt med at få presset selv 🙂 Heldigvis tror jeg gerne, min kæreste vil hoppe med på vognen, og så kan vi jo hjælpes om at presse. Ellers må jeg bare gøre det selv 🙂
   Spændende at du tager en tur igen. Jeg forestiller mig også, at jeg kommer til at gøre det med et par måneders mellemrum. Skal også huske dit tip om citronerne.
   Tak 🙂 Jeg håber, jeg får det gennemført.

   • StyleStories
    18. september 2015 / 17:37

    Hov, glemte at skrive at jeg vil anbefale dig at køre den lørdag til mandag, da den sidste og bedste dag dermed bliver den, hvor du skal på arbejde. Jeg var i hvert fald ikke i stand til at være på arbejde (eller noget som helst andet) min første dag sidst, der var jeg helt færdig 🙂

    • Lullumut
     Forfatter
     19. september 2015 / 10:24

     Tak! 🙂 Det var også lidt den konklusion, jeg kom frem til med mig selv i går aftes. Jeg kan ellers gå ellerede kl.14:30 om fredagen, men det er alligevel mange timer. Især når der både er morgenmad OG fredagskage 😉 Så vil jeg også kunne bruge søndagen på at lave juice klar til at tage med om mandagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!