Jordan Individual event

Under modeugen kiggede jeg forbi hos Jordan, som holdt et event på Nytorv i anledningen af lanceringen af Jordan Individual designer tandbørster. Her blev vi budt på lækker morgenmad fra The Yoghurt Shop for lige at starte dagen op på bedste vis. Efter lidt at spise fik jeg lagt en flot make-up af Lise Emilia, som var make-up artist i dagens anledning. Jeg fik en enkel make-up med god farve på øjne og læber, som holdt resten af dagen. Skønt.

Herefter blev jeg inviteret ind i en vogn, hvor en tandlæge gav mig en airflow tandrensning og et par gode råd til mit tandsæt, og så var jeg ellers klar til mere modeuge. Ida, Conni og jeg fik taget nogle super fine og sjove billeder i en PhotoCamper, hvor man virkelig kan se vores fine, hvide tænder og pæne make-up.

Jeg synes, tandbørsterne fra Jordan Individual er så fine, og jeg er især vild med dem fra Susanne Schjerning i smukke farver og med feminine print. Der står allerede sådan et par stykker på mit badeværelse. Jordan har lige nu en konkurrence kørende, hvor I kan vinde 20.000kr. til shopping sammen med Sofie fra Sofie’s Blog. I skal blot stemme på jeres favorit design på Jordan Individual tandbørsterne.

Share:

4 Comments

 1. Milana
  28. august 2013 / 15:55

  Ihhh hvor hyggeligt. Hvor ser du bare fin ud :):)

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2013 / 16:19

   Det var smadder hyggeligt 🙂 Tak, hvor er du sød 😀

 2. Ida
  28. august 2013 / 07:37

  Det var bare så god en dag – og du er den bedste følgesvend 🙂
  Og ja den fotocamper var bare alt for skæg 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2013 / 16:18

   Det var en dejlig dag 🙂 Hehe, tak, du er sød 🙂 Vi ses igen i morgen 🙂
   Ja, den må vi leje til en fest, haha 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!