Jeg vil svøbe min krop i kjoler denne sæson

Reklame[Please use the translate button in the upper right corner for the post in another language]. Nogen gange er der langt mellem ønskerne hos mig. Og andre gange pibler de frem. Som f.eks. dette efterår, hvor jeg ønsker mig sådan ca. alt. Sko, jakker, bluser, en ny PC, en ny smartphone. Ak ja. Lige for tiden er det især kjoler, der rører mig. Og jeg vil svøbe min krop i kjoler denne sæson. I foråret manglede jeg bukser, og dem fik jeg også købt mig nogle par af. Jeg er og bliver altså en jeans pige. Men, der er alligevel noget, jeg godt kan lide ved kjoler. Det er så nemt lige at smide en kjole over hovedet om morgenen. Og dresse den op med et par støvler og en halskæde. Eller dresse den ned med et par flade sko og et stort tørklæde. Hurtigt og pænt.

Kjoler kjoler kjoler

I den anledning har jeg søgt efter flotte kjoler online, der kan bruges til efteråret. Jeg har kjoler i forvejen. Men de passer ikke godt til det køligere vejr. Enten er det sommerkjoler, og ellers er de bare lidt mere passende til en fest. Derfor har jeg udset mig den kjole på collagen her. Det er en god kjole til hverdag, da den er i en kraftig kvalitet. Og så kan jeg altså godt lide lommerne. Elsker at putte hænderne i et par lommer. Denne kjole har tilmed 3/4 ærmer, som jeg elsker. Jeg trækker alligevel altid mine ærmer op ad armene. Nå ja, og så har den et godt snit, hvis du gerne vil kunne spise lidt ekstra. Min konklusion er, at det godt kan betale sig at kigge efter kjoler online. På den måde får jeg udvidet min horisont inden for både mærker og snit.

Holdningerne er som altid mine egne

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!