Jeg tilbringer min søndag i pyjamas

Reklame

Hvem havde troet, jeg nogensinde ville vise mig i pyjamas her på bloggen. Ikke jeg i hvert fald. Men det er sundt at overraske ikke mindst sig selv engang i mellem. I dag er uret blevet stillet tilbage, og vi har fået en ekstra time at sove i. Den har jeg benyttet mig af, da jeg var på Brønnum ved Kongens Nytorv i går. Der skal ikke så meget til at slå mig ud. Et glas champagne og en cocktail. Så jeg tilbringer min søndag i pyjamas.

Læs også: Enhver garderobe bør indeholde basistoppe

Min nye pyjamas

Den pyjamas jeg har på er fra Hunkemöller. Jeg fik i sommer lov til at vælge noget undertøj og nogle toppe derfra. Det har jeg været glad for, og nu har deres nattøj også fået en chance hos mig. Jeg er en frossenpind, så jeg har altid flere sæt nattøj at vælge mellem i vinterhalvåret. Hånden på hjertet, så er min kæreste ikke ret vild med dette sæt. Måske er det det maskuline snit. Jeg er dog helt forelsket i det. Hvis man kan være det i et sæt nattøj. For det første har det små, fine hjerter, og for det andet er det mega blødt.

Jeg har også modtaget et andet sæt nattøj. Nemlig det fine vaflede sæt med blå og lyserød. Nu står jeg ikke på ski, men jeg får helt lyst til en skiferie, haha. Jeg har taget begge sæt nattøj i en str. L. Kan godt lide at det ikke strammer om natten, eller op ad dagen, haha. Sammen med de to sæt nattøj modtog jeg også nogle bløde sokker og en natmaske. Perfekte accessories. Der er i øvrigt 20% rabat på alle de viste Hunkemöller godter i deres webshop. Jeg har linket her nedenfor.


Grå Hunkemöller pyjamas // UGG Australia sutsko

Lyserød Hunkemöller pyjamas // Hunkemöller sokker // Hunkemöller natmaske


Nattøjet er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

3 Comments

 1. Ida
  30. oktober 2016 / 17:51

  Det lyder også som et rigtig dejlig sæt, at tilbringe søndag i 🙂
  Kender ikke Brønnum, men det må lige googles 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   31. oktober 2016 / 18:09

   Ja ik’, hihi 🙂 Hvorfor skifte når man ikke skal nogen steder en hel dag.
   Det må du gøre – tror godt der kunne være nogle pæne fyre til dig derinde 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!