Jeg har testet hårprodukter fra Paul Mitchell

ReklameJeg har testet hårprodukter fra Paul Mitchell den sidste måneds tid. For at være helt nøjagtig har jeg testet tre forskellige produkter, som jeg nøje selv har udvalgt. Først valgte jeg Super Skinny Serum, som mange roser til skyerne. Dernæst valgte jeg en tørshampoo, fordi jeg bruger tørshampoo sådan ca. fem gange om ugen. Sidste produkt blev The Cream, som bare lød god. Alle produkterne kan købes hos Billigvoks.dkBemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Paul Mitchell Super Skinny Serum

Jeg starter med den bedste først. Paul Mitchells Super Skinny Serum fra Smoothing serien er nemlig allerede blevet en klar favorit på badeværelseshylden. For det første dufter den helt fantastisk. Umiddelbart af æble. Yummi. Dernæst har den en dejlig konsistens, der er super nem at arbejde ind i håret. Jeg bruger den i spidserne i håndklædetørt hår og trækker det igennem længere oppe i håret. Herefter lader jeg håret tørre, mens jeg kører fingrene igennem. Ellers føntørrer jeg det. Begge dele giver pæne resultater og tæmmer min manke, haha. Den fedter ikke men gør håret blødt. Jeg kan sågar ‘trække’ mit hår fladt igen efter en lang dag, hvor det har siddet i en knold. En meget varm anbefaling herfra. 150 ml koster 224kr. Find den HER. Prisen er i den dyre ende, men jeg vil vove at påstå, at der er til mange måneder i sådan en flaske, da den er drøj i brug.

Paul Mitchell The Cream

Det næste produkt er The Cream, som er en styling balsam. Den virker i bund og grund meget som Super Skinny Serum, selvom det er to vidt forskellige produkter. Den har en lidt tykkere men stadig let konsistens og dufter behageligt. The Cream indeholder ‘Hawaiian Awapuhi’, som skal være med til at forebygge solskader. Den del har jeg dog lidt svært ved at vurdere, men idéen er rigtig god. Jeg har brugt produktet i håndklædetørt hår for det bedste resultat. Derudover kan du sagtens bruge den i hele håret som en hårmaske og sove med den. Bare godt ned i hovedbunden. Og så vasker du den ud om morgenen. The Cream koster 170kr. for 200 ml. Find den HER.

Paul Mitchell Dry Wash

Det sidste produkt er en tørshampoo, og den er jeg faktisk lidt splittet omkring. En ting jeg sætter enormt stor pris på ved en tørshampoo er, at den ikke udskiller hvid farve. Det er der nemlig rigtig, rigtig mange tørshampooer, der gør. Det gør denne ikke, og det er fantastisk. Når jeg sprayer den ned i en skilning i håret kommer der helt klar væske ud. Altså hverken lyst eller mørkt. Det har jeg alligevel ikke prøvet før.

Desværre må jeg også sige, at denne tørshampoo bare ikke fungerer til mit lettere kraftige og krusede hår. Det jeg savner ved den er volumen. Den gør mit hår rent, og så ligger det ellers bare der på hovedet, håret altså. Jeg ved, at andre tørshampooer kan give volumen. Så min bøn til Paul Mitchells produktudviklere er mere volumen. Jeg har læst flere anmeldelser af den, og hos langt de fleste andre piger er den god. Måske fordi de i forvejen har glat, tyndt og slasket hår. Hvis du har kig på den, så prøv den, for det er den eneste måde at finde ud af, om den fungerer for dig. 252 ml kan købes for 224kr. lige HER. Det er en del penge for en tørshampoo, især fordi den ikke fungerer for mig.

Har du erfaring med nogen af disse produkter? Eller generelt med produkter fra Paul Mitchell?

Alle produkterne er modtaget til test. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

2 Comments

 1. 21. juli 2016 / 19:03

  Jeg har faktisk aldrig prøvet nogle produkter fra Paul Mitchell 🙂 Men jeg kunne da godt tænke mig at prøve den serum, som du nævner. Den lyder til at kunne være god til mit hår også 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   22. juli 2016 / 23:29

   Det havde jeg heller ikke (så vidt jeg husker), indtil jeg prøvede disse 🙂
   Ja, der er ret mange, der er glad for denne serum, så det er et forsøg værd 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!