Jeg har købt flybilletter til Japan

Min mega seje veninde er PhD studerende. Det er noget med noget DNA og nogle stamceller. Så meget har jeg da forstået. I forbindelse med PhD’en har hun snakket om, at hun måske skulle en tur til Tyskland, hvis hun var rigtig heldig. Nu viser det sig så, at hun er blevet sendt to hele måneder til Kyoto i Japan for at arbejde til sommer. Det er godt nok sejt. Min første kommentar, da jeg fik nyheden, var “Jeg kommer og besøger dig”. Så ja, jeg har købt flybilletter til Japan. Det var slet ikke meningen, jeg skulle rejse nogen steder i år efter huskøb i efteråret. Men for mig er Japan den ultimative rejsedestination og kombineret med en rejse med min bedste veninde, var der ikke andre valgmuligheder.

Rejsen har været på tegnebrættet i et par måneder, fordi min veninde først skulle have afstemt tid og sted. Dernæst skulle jeg bede om ferie på job, og denne skulle godkendes sammen med mine kollegaers. I slutningen af marts satte vi os ned over et par hjemmelavede vafler, og så blev der ellers booket ud- og hjemrejse til mig. Planen er, at jeg mødes med min veninde i Kyoto i juli, når hun er færdig med at arbejde. Der er vi sammen et par dage, og derfra tager vi så videre til Tokyo og rejser lidt rundt derfra. Vi har desværre kun en uge sammen i Japan, men det skal nok blive fantastisk alligevel. Jeg havde 15 dage i New York, og de sidste dage var jeg så mættet med indtryk, at jeg ikke kunne rumme mere. Hvis Japan er fantastisk, og det er jeg sikker på, tager jeg tilbage dertil igen på et senere tidspunkt.

For at det ikke skal være løgn har jeg faktisk også bestilt flybilletter til et andet sted i Asien, men det er dog først med afrejse til vinter. Der skal være lidt at se frem til. Og mig som aldrig har været i Asien før. Living on the edge. Har du nogle gode tips og råd til min tur til Japan? På min liste har jeg skrevet neonskilte, te og is med matcha og Toga Pulla støvler, haha. Mine forventninger til Japan er små, og derfor ved jeg, at det bliver den fedeste tur.

Share:

7 Comments

 1. 17. maj 2016 / 10:32

  Ej jeg læste det først, som jeg flytter til Japan haha. Men mega nice du skal derhen og besøge din veninde. Det bliver da en vild oplevelse 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   17. maj 2016 / 19:41

   Haha, det kunne være interessant 🙂 Især som ny husejer 🙂 Ja, det bliver super mega fedt! 😀

 2. Ida
  17. maj 2016 / 06:18

  Jeg misunder jer så meget, men kommer godt nok også til at savne jer.
  Jeg har en et råd. Spis sushi til I revner 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   17. maj 2016 / 19:41

   Har du ikke mulighed for at besøge A? 🙂 Haha, du er sød, men jeg er jo kun væk en uge, så det er nok mere A, du kommer til at savne 😉
   Det kan du bande på. Jeg skal spise masser af sushi. Men kun den danske version og ikke med alt muligt mærkelig på 🙂

 3. 16. maj 2016 / 18:05

  Hvor bliver det bare fedt! 🙂 Har dog desværre ikke nogle gode råd til Asien, men mon ikke du får en masse gode ideer hen ad vejen 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   16. maj 2016 / 21:16

   Ja, det bliver så mega fedt 🙂 Det er helt ok – jeg har allerede fået et hav af tips via Facebook 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!