Jeg har kig på sommerhusudlejning

ReklameI min sommerferie for et par uger siden tilbragte jeg en forlænget weekend på Fejø. Der har mine forældre et fint, lille sommerhus. Selvom der er dejligt at være, er sommerhuset under en større renovering, hvilket begrænser pladsen. Bl.a. skal der lægges nyt tag. Det gør også, at der udover mine forældre kun er plads til min kæreste og jeg. Min søster og niece ville ellers virkelig gerne have været med sammen med os. Men de tog i stedet en tur alene med mine forældre.

Fejø er en pæn men mindre ø, og selvom der bestemt er overnatningsmuligheder, er de begrænsede. Da jeg var der sidst, kørte jeg en tur med mine forældre. På vejen så jeg et stort skilt med sommerhusudlejning fra Sol og Strand. Og ganske rigtigt har de flere sommerhuse alene på Fejø. Der er selvfølgelig forskellige typer af sommerhuse, og de ligger også forskellige steder på øen. Så jeg kan nemt finde noget tæt på mine forældre.

Jeg har aftalt med min søster, at næste gang vi har mulighed for at tage til Fejø sammen booker vi et sommerhus. På den måde er vi ikke nødt til at komme hver for sig. Og så kan mine forældre også komme forbi os og spise. I stedet for at det altid skal være dem, der står for maden. Vi er selvfølgelig gode til at hjælpe til, men vi føler os mest som gæster, når vi er afsted.

Hvad er dine planer for resten af sommeren?

Sol og Strand er et danskejet firma, som udlejer sommerhuse i hele Danmark, og deres side er yderst brugervenlig. Det bedste ved det hele er, at du ikke er nødt til at leje et af deres sommerhuse i en hel uge. Du kan nøjes med at leje et i helt ned til to dage, f.eks. til en forlænget weekend. Jeg har ikke selv mange fridage tilbage i dette ferieår, da de fleste af dem er reserveret til en vinterferie. Derfor kommer jeg helt sikkert til at benytte mig at forlængede weekendture. Læs mere om sommerhusudlejning her.

Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

8 Comments

 1. Anne-Marie
  22. juli 2016 / 09:42

  Jeg er så meget på ifht at leje et sommerhus på Fejø….så kan vi fejre min fødselsdag der? Fejø er så dejlig en lille ø??

  • Lullumut
   Forfatter
   22. juli 2016 / 23:29

   Det lyder så hyggeligt at fejre din fødselsdag på Fejø 🙂 Den weekend er noteret i kalenderen 😉

 2. 18. juli 2016 / 10:31

  Jeg har heller ikke været på Fejø – vi har faktisk talt om at tage rundt i Danmark på mindre ferier, for netop at se vores eget lille land.
  I år står vores ferie igen på en tur til Florida – åhh jeg kan slet ikke vente til sol, varme og afslapning 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. juli 2016 / 17:03

   Ej, det lyder simpelthen så hyggeligt 😀 Sig endelig til hvis du får brug for nogle Fejø tips en dag 🙂
   Florida lyder ufattelig godt. Håber I får den fineste tur 🙂 Jeg glæder mig også til at få lidt varme i Japan 🙂

 3. 16. juli 2016 / 17:13

  Sikke nogle hyggelige billeder 🙂 Jeg har ikke de store planer for resten af sommeren, min ferie er nemlig ovre, desværre! 😛
  Kram

  • Lullumut
   Forfatter
   18. juli 2016 / 17:01

   Tusind tak 🙂 Det er mine egne fra Fejø 🙂
   Arh, øv.. Jeg håber du får nogle gode friaftener i stedet så 🙂 Jeg har også kun en ud af to uger tilbage..

 4. Ida
  16. juli 2016 / 14:54

  Jeg har faktisk aldrig været på Fejø – af hvad jeg ved af 🙂
  Synes at det er rigtig smart med alle de sommerhuse man kan leje. Det er en god måde at holde ferie på 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. juli 2016 / 16:58

   Der er også så mange øer rundt om i Danmark, at det kan være svært at holde styr på dem 🙂
   Ja, det er en god måde at se lidt af Danmark på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!