Jeg er smuk – En vigtig kampagne

I dag tager jeg et meget vigtigt emne op her på bloggen, og jeg har faktisk allerede vendt det på Instagram. Måske har I set det der. Mit indlæg er på ingen måde sponsoreret, men jeg har valgt at dele det med jer i den gode sags tjeneste. Det drejer sig om Dove’s kampagne “Jeg er smuk”. Dove har iværksat denne kampagne, fordi vi danske kvinder har et meget lavt selvværd. Kun 3/10 kvinder føler sig smukke, og flere end halvdelen af os har et negativt syn på vores egne kroppe. Det vil Dove sætte sig imod og inspirere os til at føle os smukke.

Hermed vil jeg opfordre jer alle til at fortælle på Instagram, hvorfor I hver især er smukke. Husk at bruge det danske #jegersmuk og også gerne det internationale #choosebeautiful. I kan også poste statements og videoer på Facebook. Jeg har selv uploadet et statement, og det var super nemt. Hvis I deler det, I har uploadet på Facebook, bliver beløbet fordoblet. Vær med til at motivére andre danske kvinder til at føle sig smukke. Dove donerer 10kr. for hvert statement og 20kr. for hver video, som postes på Facebook siden. Pengene går til Global Dignity’s frivillige arbejde med at afholde selvværdsarrangementer som ”Girls Day” og Dove body talk workshops for 3.000 teenagepiger.

Så piger, skynd jer. Kampagnen udløber den 31. maj, men jeg er sikker på, vi godt kan få smækket nogle fine billeder og fortællinger op på Instagram og Facebook. Måske har I allerede gjort det? I skrivende stund har Dove indsamlet 1.860kr. Det er ikke ret meget, og med min og jeres hjælp kan det heldigvis blive til meget mere.

Hvis I har tid, så vil jeg anbefale jer også at se denne video, som Dove har lavet i forbindelse med kampagnen. Jeg så den selv første gang for et par uger siden, og jeg blev så berørt af den, at jeg kneb et par tårer. Dove har virkelig ramt et sårbart emne her.

Share:

2 Comments

 1. Loevens
  18. maj 2015 / 00:14

  Hvor er det fedt at der er kommet fokus på sådan et emne. Jeg har altid været overvægtig og har ofte grædt migselv i søvn som teenager, fordi andre fik mig til at føle at jeg ikke var god nok, eller pæn nok.

  Jeg er stadig meget overvægtig, men jeg føler mig smuk. Jeg elsker mig selv og selvom jeg ikke er perfekt, så føler jeg mig smuk. Det har været en lang rejse for mig, og jeg har da dage hvor jeg absolut ikke føler mig smuk. Men jeg ved at jeg er en god person med et godt hjerte og det er smukkere end nogen D-skål eller noget instagram øjenbryn 🙂

  Det er ikke nemt for mig at sige at jeg synes jeg er smuk, for jeg er godt klar over, at alle ikke vil være enige. Og det er ok, men der er desværre mennesker der ikke kan tåle at en stor pige synes hun er pæn. og prøver at pille én ned. Men NU skal det ud. Jeg er sq dejlig! og det er i piger også!

  wow sikke et rant jeg fik lavet der

  • Lullumut
   Forfatter
   19. maj 2015 / 00:02

   Super skøn kommentar! 🙂 Det glæder mig meget, at du ser på dig selv som smuk 🙂 Deltag endelig i kampagnen inde på siden, så vi kan få samlet nogle penge sammen til de unge damer <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!