Jeg er blevet skribent hos Unitate.dk

Jeg har da helt glemt at fortælle jer noget rigtig spændende. Jeg synes i hvert fald selv, at det er spændende, haha. Her i maj måned har jeg skrevet mit første indlæg hos Unitate.dk, og fremover vil I kunne læse flere indlæg fra min hånd på siden. Unitate er en side for bloggere med gode råd fra andre bloggere. Jeg bruger selv ofte siden til at dykke ned i arkiverne og finde blog emner, som jeg gerne vil fordybe mig lidt i. Det kan f.eks. være noget om SEO, sociale medier, blogindtjening og meget mere. I kan læse mit første indlæg HER. Det handler om at skrive gode anmeldelser. Jeg berører de mere bløde emner, og I er velkomne til at komme med forslag til, hvad I gerne vil læse om hos Unitate.dk. I kan følge Unitate.dk på Bloglovin’ HER og på Facebook HER. Bare rolig, vi spammer ikke, og vi deler kun ud af vores viden om og erfaring med blogging. Jeg bliver så glad, hvis I kigger forbi.

Share:

4 Comments

 1. 20. maj 2015 / 15:58

  Du er så sej søde. Tillykke!

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   21. maj 2015 / 18:19

   Tak søde 🙂

 2. 13. maj 2015 / 10:28

  Spændende – kendte ikke til Unitate, men vil da klart følge med. Kigger hele tiden efter ideer til at forbedre og udvikle min egen blog 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. maj 2015 / 17:31

   Fedt at du vil følge med 🙂 Gode tips og tricks kan vi bloggere aldrig få nok af 🙂 Del endelig siden med andre bloggere, hvis du har lyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!