Jeg drømmer om nye sneakers

Da jeg var i New York sidste sommer, endte jeg med at købe tre par Nike sneakers med hjem. Endda tre forskellige modeller; Nike Free, Nike Rosherun og Nike Air Max Thea. Mine hvide Free har jeg af uforklarlig grund endnu ikke haft i brug. Måske er det farven. Men de kommer sikkert i brug, når jeg får lidt god kulør på benene om lidt. De sorte Rosherun har jeg brugt en del. De er lige så behagelige som sutsko at have på. Det sidste par af de tre er mine Air Max Thea, og dem har jeg næsten slidt op allerede, så de er blevet mine havesko. Øv.

Jeg nåede at blive så glad for mine Nike Air Max Thea, at jeg nu er begyndt at kigge mig om efter et nyt par. Efter lidt søgen frem og tilbage på internettet, faldt jeg over gode gamle Sportmaster, som jeg kom meget i i mine yngre dage, høhø. I mellemtiden har de så fået webshop og det hele. Hos Sportmaster fandt jeg syv forskellige par Nike Air Max Thea, og især de to par lyse ude i venstre side synes jeg ikke umiddelbart at have set andetsteds. De er fede, og jeg er sikker på, at min kære søster vil sige køb, når hun ser dem, haha. Hun elsker lyse, feminine sneakers. Jeg må lige overveje farvekombinationen. Tror ikke de skal være mørke igen, og de øverste par er for farverige til at kunne komme med på job. Hvilket par kan I bedst lide?

For at være helt ærlig er det ikke kun Nike Air Max Thea, jeg drømmer om. Jeg drømmer også om lidt nyt til fitness. F.eks. nye fitnessbukser der ikke er lange og en god sportsbh til. Det er jo et must til Zumba. Og så har jeg også fået et crush på Adidas Superstar. Ja, jeg ved slet ikke, hvor det kommer fra, for umiddelbart er de lidt for grove til min stil. Men fede er de nu. Jeg prøvede dem faktisk på i New York men var ikke overbevist om pasformen til min fod. Må give dem en chance mere. Er der noget, I går og drømmer om til garderoben?

Share:

7 Comments

 1. Karina
  17. juni 2015 / 19:07

  Jeg er vild med Nike Sneakers 😉 De er super fine og gode og gå rundt i 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   17. juni 2015 / 23:44

   Ja, det er vi mange, der er efterhånden 🙂 Helt enig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   17. juni 2015 / 23:43

   Jeg kan varmt anbefale dem 🙂 Tror personligt jeg vover mig ud i noget andet end sort denne gang 🙂

 2. Katrine Guldbæk
  17. juni 2015 / 18:42

  De hvide er virkelig fede 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   17. juni 2015 / 23:42

   De er mega fede og meget feminine! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!