Jeg er blevet forlovet og skal giftes

Jeg har ikke helt fået fortalt det her på bloggen, eller slet ikke faktisk, men der er sket det dejlige, at jeg er blevet forlovet og skal giftes. Weee. Jeg er en meget glad pige. Min kæreste friede til mig på min 30 års fødselsdag helt tilbage i midten af januar, så det er faktisk ved at være noget tid siden. På trods af det har jeg dog ikke helt vendet mig til tanken endnu. Jeg siger f.eks. stadig kæreste og ikke forlovede. Det er også mærkeligt at skulle begynde at sige andet end kæreste efter 12 år. Nå, men det var på ingen måde slemt at fylde 30 år, og da jeg så tilmed fik en forlovelsesring, var det en smal sag.

Vi har endnu ikke besluttet os for, hvornår brylluppet skal finde sted, hvordan det skal foregå, eller hvem der skal med. Som det ser ud nu bliver det muligvis et efterårsbryllup. Det passer bedst ind i kalenderen, og så har jeg fået den vildeste kærlighed for nøgne træer. De kan virkelig være smukke. Hverken min kæreste eller jeg er medlem af Den danske Folkekirke, så derfor bliver det naturligt nok også en borgerlig vielse. Jeg er hverken blevet døbt eller konfirmeret. Måske holder vi en fest, måske siger vi det ikke til nogen. Jeg har aldrig drømt om et stort bryllup og en fancy kjole. Jeg er bare interesseret i manden, haha. Derfor regner jeg heller ikke med at plastre bloggen til med blogindlæg om save-the-date kort, venues, bordpynt etc. Det synes jeg, der har været så rigeligt af det sidste års tid hos flere af de “store” bloggere. Selvom det er super romantisk, er jeg altså lige ved at blive kvalt i det.

Jeg har selvfølgelig gjort mig lidt tanker, og da jeg endnu ikke har et forhold til min nye kommune overvejer jeg at blive gift på det samme rådhus, som mine forældre blev gift på i sin tid. Det synes jeg kunne være lidt hyggeligt. Også selvom jeg ikke var født dengang. Af kjole tænker jeg en hvid blondsag fra f.eks. VILA. De laver virkelig fine kjoler.

Gode råd og idéer til et lille og intimt bryllup modtages gerne, og ellers vil jeg bare ønske en god forlænget weekend, hvis du har sådan en. Jeg har selv tvungen fri på fredag.

20 Comments

 1. 9. maj 2017 / 05:11

  Wee, stort tillykke søde 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. maj 2017 / 21:26

   Tusind tak, søde! 🙂

 2. Liselotte / Everyday Couture
  9. maj 2016 / 15:04

  Så smuk en ring søde 🙂
  Er spændt på hvad du bestemmer dig for. <3

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   10. maj 2016 / 18:05

   Tak, søde 🙂
   Ja, jeg har en lille idé om det, men jeg er også lidt ubeslutsom, haha 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   10. maj 2016 / 18:05

   Tak! 😀

 3. Jannie // Guapizimo
  8. maj 2016 / 17:40

  Stort tillykke hvor er det dejligt!!!

  Jeg kan sagtens følge din idé med er intimt bryllup, skulle jeg giftes, skulle det heller ikke være et kæmpe “prinsesse” bryllup, det har jeg aldrig drømt om. Og tak for ikke at plastre blog til med bryllup, det er det nemlig rigeligt af 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   10. maj 2016 / 18:05

   Tusind tak. Det er såå dejligt 🙂
   Ja, jeg synes gerne, det må være lidt intimt og privat. Alle behøver ikke at se det hele 🙂 Haha 😉

 4. Ida
  5. maj 2016 / 22:02

  Stort tillykke Louise, hvor er det fantastisk for jer! 🙂

  Og hvor er det skønt at læse sådan et indlæg af en “helt nede på jorden”-brud, som ikke for 10 år siden lavede en mappe på pc’en med inspiration til “Save-the-date”-kort! Jeg er også begyndt at skippe den slags indlæg med tiden – For man kan da næsten blive bange for om ens eget bryllup (når den dag kommer) vil kunne stå uden save-the-dates, to kjoler, slikposer til deltagerne mm.? Og jeg er sikker på at dit bryllup vil være akkurat lige så magisk på sin helt egen måde – På grund af manden, og ikke på grund af farven på bordpyntet! 🙂 Hurra for kærligheden!

  • Lullumut
   Forfatter
   6. maj 2016 / 10:51

   Tusind tak, Ida 🙂 Og stort tillykke med din nye kærlighed <3
   Haha, åhh.. Så tror jeg aldrig, min kæreste ville turde fri til mig, hvis han vidste, jeg havde sådan en mappe. Jeg har da en Pinterest folder, men det er derimod helt uskyldigt, haha..
   Ja, jeg tror, jeg vil være bange for at gå glip af glæden ved at planlægge mig ud af brylluppet. Det lyder næsten slet ikke rart.. Det skal være en rar og afslappet dag 🙂

 5. 5. maj 2016 / 16:04

  Råd kan jeg ikke give dig… men derimod et stort tillykke 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   6. maj 2016 / 10:49

   Det er bare i orden, og mange tak! 😀

 6. Maria Ørum
  5. maj 2016 / 11:57

  Hvor er det dejlig for dig,stort tillykke.
  Blev selv gift for et par år siden,vi holdt et hyggeligt havebryllup,med tag selv buffet og helt nede på jorden,det var så hyggelig en dag 🙂 glæd dig…

  • Lullumut
   Forfatter
   6. maj 2016 / 10:48

   Tusind tak 🙂
   Det lyder skønt 🙂 Vi har også snakket om at slå et telt op i haven og sætte buffet frem. Det lyder så hyggeligt 🙂

 7. Ida
  5. maj 2016 / 09:40

  Det er så fint 🙂
  Håber at jeg kommer til at dele dagen med jer 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. maj 2016 / 10:48

   Ja, det bliver dejligt 🙂
   Regner bestemt med, at du skal med, hvis vi beslutter os for gæster 🙂

 8. Maria Bøg-Skov
  5. maj 2016 / 08:56

  Kære Louise.

  Jeg blev gift med min mand 9 august 2014, efter en 4 år lang forlovelse og et barn.

  Vi valgte kirken, primært for min skyld, da min store drøm var at gå op i en flot hvid kjole af kirkegulvet. Jeg har aldrig haft de vilde drømme om selve festen, og min mand ville gerne holde det småt. Så vi holdte en lille fest for de nærmeste, i et telt i vores gård. Regnen silede ned, men det var en helt i gennem fantastisk dag, lige i vores ånd❤️Vi bestilte mad fra slagtergården i Lyngby og kage fra den helt rigtige bager, begge kan anbefales stort. Mvh Maria Bøg-Skov.

  • Maria Bøg-Skov
   5. maj 2016 / 15:18

   Og et kæmpe tillykke selvfølgelig!?

   • Lullumut
    Forfatter
    6. maj 2016 / 10:49

    Tusind tak, Maria 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. maj 2016 / 10:47

   Det var også en lang forlovelse, men det gør jo heller ikke noget 🙂
   Det lyder dejligt, at I kunne mødes halvvejs for jeres ønsker 🙂
   Uha, regn er vel altid noget, man frygter til sit bryllup, men dejligt den ikke var i vejen for jeres dag.
   Rigtig god idé med Slagtergården og Den Helt Rigtige bager, det vil jeg lige tjekke op på 🙂 Har i øvrigt arbejdet hos den bager for 15 år siden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!