Jane Iredale PureGloss lipgloss

ReklameJeg går meget op i, at mine skønhedsprodukter ikke bliver for gamle og dermed fyldt med bakterier. Det gælder især makeup, som jeg kommer direkte i ansigtet. Bl.a. øjenskygge og lipgloss. Har det overskredet ca. et halvt års brug efter åbning, ryger det ud. I jagten på en ny lipgloss til hverdagsbrug faldt jeg over Jane Iredale PureGloss lipgloss i farven Pink Smoothie. Det jeg godt kan lide ved Jane Iredales produkter er, at de er baserede på 100% naturlige ingredienser. Produkterne er uden kunstige farvestoffer, parabener, syntetiske duftstoffer og fyldstoffer. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Læs også: Anmeldelse af Jane Iredale Refill Me Brush

Anmeldelse af Jane Iredale PureGloss lipgloss

Udseende: Jeg er meget begejstret for denne lipgloss. Synes bare den er så fin med lidt guld og sølv ved åbningen, guldskriften på siden og den smalle facon. Samtidig er det fint, at farven på lipglossen kan ses gennem emballagen.

Konsistens: Denne lipgloss har en behagelig konsistens. Den er hverken klistret eller for flydende. Bare helt tilpas for mit vedkommende.

Duft: Umiddelbart dufter lipglossen her ikke, men hvis jeg stikker næsen helt ned i er der en meget svag duft af jordbær.

Smag: Der er ingen smag i denne lipgloss. Den er helt neutral.

Farve: Farven er meget svag med en del glimmer i. Jeg blev en smule skuffet, da jeg modtog ligplossen, for på billedet i webshoppen ser den en del mere pigmenteret ud. Den er dog stadig rigtig flot på og god til hverdag. Den gør sig også godt oven på en læbestift til en bytur.

Pris/køb den her: Jane Iredale PureGloss lipglossen kan bl.a. købes HER hos Billigvoks.dk og koster 175,50kr. for 7 ml. Det er lidt under normalprisen.

Andre produkter fra samme mærke: Der findes et stort udvalg af makeup fra Jane Iredale. Se bare HER. Der er bl.a. mascara, mineralfoundation, eyeliner mv.

Alt i alt: En god allround lipgloss som især egner sig til hverdagsbrug for lige at pifte makeuppen op. Applikatoren er rigtig god, fordi formen er tilpasset læberne, og lipglossen forsvinder ikke fra læberne efter en halv time. Prisen er i den høje ende, men til gengæld er der gode, naturlige ingredienser i produktet.

Produktet er modtaget til test. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

4 Comments

 1. 12. juli 2016 / 19:41

  for en fin gloss og for noen nydelige bilder du har tatt. ønsker deg en god sommer:D

  • Lullumut
   Forfatter
   12. juli 2016 / 19:58

   Ja, den er så fin 🙂 Tusind tak! 😀 Tak, i lige måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!