Jagten på den røde taske

Jagten på den røde taskeJagten på den røde taske fortsætter. Jeg har nævnt herinde før, at jeg gerne vil eje en rød taske. Og den beslutning har jeg ikke ændret på. Næsten alle mine tasker er sorte, og meget af mit tøj er sort og generelt mørkt. Derfor er jeg af den overbevisning, at en rød taske vil være perfekt til samlingen. Ja, jeg er faktisk slet ikke i tvivl.

Jagten på den røde taske

Jeg har kigget langt og bredt. Og især efter de dyre modeller. Det er jo klart, haha. Hvis jeg kunne vælge og vrage, ville det blive denne model fra Gucci. Eller måske denne model som også er fra Gucci. Men, jeg synes altså, det er mange penge at give for en så speciel taske. Derfor har jeg kigget på lidt billigere alternativer. Alle de viste modeller er fra Boozt.com og koster under 1.800kr.

Hvilken taske er din favorit? Mine egne favoritter er dem fra Coccinelle, Love Moschino samt Trussardi Jeans. Første nævnte pga. det bløde, slaskede og casual look. Den næste pga. quilten. Den er også flot i grå! Og den sidste pga. nitterne. Når jeg sådan sætter dem op her, er jeg klart mest til den postkasserøde farve og det smalle look. Og ja, så selvfølgelig en kæde og helst i guld.

Hvis du er interesseret i en rabatkode til Boozt.com, deler jeg en samt andre rabatkoder HER.


Coccinelle taske 1.799kr. // Lauren Ralph Lauren taske 1.749kr. // Day et taske 999kr.

Love Moschino taske 940kr. // Trussardi Jeans taske 653,35kr. // Rosemunde taske 374,25kr.


Dette blogindlæg indeholder reklamelinks.


 

2 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   8. juni 2017 / 18:28

   Nja, jeg er ikke helt vild med den 🙂 Synes logoet er for stort, og tasken er for kedelig i faconen. Og så minder den for meget om den Gucci taske, som alle render rundt med. Så pas herfra 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!