Inspiration til vinterjakker

Uh, det er allerede blevet godt koldt udenfor. Jeg er i hvert fald hoppet i min uldjakke, og jeg tror også min varme dunjakke kommer i brug inden alt for længe. Min hue og mine handsker er også blevet faste følgesvende allerede.

Da jeg er en frossenpind, er det virkelig vigtigt for mig at være klædt varmt på, så derfor vil jeg også anbefale at investere i noget varmt til både krop og fødder. Jeg har som nævnt allerede en varm dunjakke, som jeg vil bruge over vinteren, men det er jo altid rart at have lidt at skifte med. Har I allerede en vinterjakke for denne sæson, eller skal I have købt en?

Jeg har lavet en lille collage, hvor jeg viser nogle bud på vinterjakker, som jeg godt selv kunne tænke mig. De er alle sammen fra Esprit, som i mine øjne laver rigtig klassiske men bestemt ikke kedelige jakker. Det er et mærke, der har fulgt mig i mange år, fordi min søster gik rigtig meget med deres tøj, dengang jeg begyndte at interessere mig for tøj. Mit første “voksne” halstørklæde var også fra Esprit, haha.

De 3 jakker, jeg viser, er meget forskellige i looket, men jeg nupper gerne en af hver. Den første er en vatteret jakke med dun og fjer. Den er simpelthen så fin i den blå-grå farve, og så gør bæltet den mere feminin. Nr. 2 jakke er en grønlig parka, som jeg har ønsket mig i adskillige år efterhånden. Den har hætte med imiteret pels. Den sidste jakke er altså også noget så fin. Det er en tweed duffle coat, som er vatteret, og jeg er helt forelsket i spænderne. Hvad synes I om dem? Er der en favorit? Esprit har virkelig mange pæne jakker, og der er også læderjakker, veste mv. Lige noget for enhver smag og stil.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

10 Comments

 1. PIXELS OG POESI
  13. november 2013 / 11:50

  Jeg er også en frossenpind og ville gerne have en varm jakke, som jeg kunne have i mange år fremover, hvorfor valget faldt på en parkacoat fra Fjällräven. Jeg har dog nærmest ikke brugt den endnu – den er simpelthen for varmt, så jeg kører stadig med læderjakke+uldkappe eller lang uldcardigan, de dage jeg tager bilen.

  • Lullumut
   Forfatter
   16. november 2013 / 12:20

   Den er også så pæn, din nye jakke 🙂 Nej, der er jo ingen grund til at tage den i brug for tidligt. Så bliver det først for koldt i den senere 🙂

 2. 11. november 2013 / 13:34

  Jeg trænger til en ny… men kan slet ikke vælge, hvad jeg gerne vil have…. for jeg egentlig så glad for min gamle og slidte (og nej, den er ikke så pæn mere) – den eneste, der bliver ved at spøge er Stine Goyas… så det bliver nok den….

  • Lullumut
   Forfatter
   11. november 2013 / 23:05

   Det er ellers noget tid siden, du skrev om vinterjakke. Jeg kan godt lide begge dem, du viste frem 🙂 Men du skal nok snart have købt en af dem, inden det er for sent, søde 🙂 Den gamle kan altid bruges med hunden 😉

 3. Rebel Against Yourself
  10. november 2013 / 20:29

  Jeg har bare købt en billig en på Trendsales i år, da min store mave skal kunne være deri i år. Gider ikke ofre mange penge for en jakke jeg kun skal bruge få måneder. Men næste år skal jeg på jagt efter den perfekte 🙂

  //Charlotte

  • Lullumut
   Forfatter
   10. november 2013 / 20:53

   Det kan jeg godt forstå 🙂 Det er da heller ikke til at være nogen steder med den mave, haha 🙂 Ja, så er der også noget at se frem til næste efterår, og ikke mindst spare op til 🙂

 4. Anne Cathrine
  10. november 2013 / 14:59

  Jeg er også på udkig efter en perfekt vinterjakke. En rigtig varm en af slagsen! Den jeg har nu, er ikke sønderlig varm og skal bruge rigtig mange timer ude, og i en kold bil kl. før fanden får sko på. Så er det dejligt at kunne holde varmen, bare lidt 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   10. november 2013 / 15:50

   Uh, så har du nok lidt travlt, for det er da ved at blive godt koldt 🙂 Så er der nogle gode bud her på collagen 🙂
   Nej, det går ikke, så du må se at finde en varm jakke 🙂 Jeg glæder mig ikke til at skulle skrabe frost/sne af bilen.. Brr…

 5. Ida Benedicte
  10. november 2013 / 12:40

  Det er altså ikke nemt at finde den perfekte vinterjakke 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   10. november 2013 / 14:16

   Nej, det ville være synd at sige 😉 Jeg er dog meget tilfreds med den, jeg selv har. Er du på jagt efter en? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!