Inspiration til festfrisurer

Husk at det stadig er muligt at deltage i min give-away om got2b hårprodukter. Der er allerede rigtig mange af jer, der har deltaget, og jeg læser med fornøjelse om jeres nytårsfrisurer. Her kommer jeg med et par bud på, hvad jeg selv ender op med til nytårsaften. I kan selvfølgelig også sagtens bruge mine bud ved andre lejligheder, som der ellers er så rigeligt af i december.

Jeg er ikke længere så god til at planlægge hverken outfit eller frisure i god tid, og nytårsaften i år bliver nok ingen undtagelse. Det kommer nemlig virkelig meget an på både mit humør og ikke mindst mit hårs samarbejdsevne på dagen, haha. Dog forestiller jeg mig, at jeg skal have det enten glattet og sat op i siderne, eller også ender jeg nok med en up do som øverst til højre. Det er simpelthen den nemmeste og mest elegante frisure. Det er bare to tynde totter, der samles med en blax hårelastik lavt på baghovedet, og så stoppes alt håret op over totterne. Et voila. Jeg har bestilt en tid til frisøren mellem jul og nytår, så jeg lige kan få klippet de trætte spidser af, skønt.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

12 Comments

 1. 14. december 2013 / 08:46

  Super flotte frisurer hver og én 🙂 Du bliver helt sikkert smuk til nytår uanset hvilken du ender op med 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. december 2013 / 16:23

   Årh, hvor er det sødt skrevet! 😀

 2. Karina
  13. december 2013 / 20:16

  Hvor er det altså nogle flotte frisurer 🙂 Måske du skulle give mig en lektion i hvordan man gør, når vi en dag ses igen Louise? Hehe.

  • Lullumut
   Forfatter
   15. december 2013 / 16:22

   Tak 🙂 Ja, det kan du tro, jeg gerne vil 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. december 2013 / 16:22

   Mange tak! 🙂

 3. Katrine Guldbæk
  13. december 2013 / 12:07

  Super flotte frisure. Jeg er helt vild med 2 og 3, så fint 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. december 2013 / 16:21

   Tak, og de 2 er virkelig slet ikke så svære at sætte 🙂

 4. 13. december 2013 / 10:18

  Så mange yndige frisurer. Du er så flot 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. december 2013 / 16:21

   Tak, hvor er du sød! 😀

 5. BRUUN by BRUUN
  13. december 2013 / 09:23

  De er super smukke allesammen sødeste Louise. Jeg planlægger altid tingene til mindste detalje, inklusiv håropsætning; det er lidt en OCD hos mig at have styr på flere dage i forvejen 😀

  Skønt indlæg!

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   15. december 2013 / 16:21

   Tak 😀 Åh, jeg ville ønske, jeg blev bedre til det, men lige pt. ser det ikke sådan ud. Jeg kunne gøre det 1 mdr. i forvejen for nogle år siden 🙂 Dejligt du kan li’ det 🙂 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!