Inspiration til årets julelook

Rød er den klassiske farve til julens make-up. Det er der ingen tvivl om. Rød på læber og negle og mørke eller næsten nøgne øjne. Det er ikke længere tid siden end i sidste uge, hvor jeg skrev, at jeg ville have røde negle i julen. Siden da har jeg ombestemt mig. Altså, jeg vil stadig gerne have røde negle i julen, men nu vil jeg pludselig også have guld og lilla negle. Som bekendt kan man ikke det hele. Jeg kan i hvert fald ikke.

Prøv at se de fine farver fra L’Oréal Paris, jeg har modtaget med posten. Der er både lilla og guld til øjne og negle, og så er der masser af sort og glimmer til øjnene. Fantastisk. Jeg glæder mig allerede helt vildt til at dulle mig op juleaftens dag. Det kan kun blive godt, og jeg glæder mig faktisk til at prøve noget nyt for en gangs skyld. Selvom jeg jo er et kasse menneske, haha. Jeg vil forsøge at huske at fange looket på billeder til jer, så I kan se det i aktion.

Denne make-up er dog stadig alsidig, og bl.a. kan den genbruges til nytårsaften og igen i det nye år til årets forskellige fester. Hvad synes I om farverne, og er I friske på at prøve nogle nye farver i julen? I kan finde alle produkterne hos Matas og via links her nedenfor:

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!