IMEDEEN Tan Optimizer tabletter

ReklameJeg har længe kigget på de forskellige plejeprodukter fra IMEDEEN, men det er først for nylig, jeg selv har stiftet bekendtskab med dem. Da jeg for nogle måneder siden var til et bloggerevent lå disse IMEDEEN Tan Optimizer tabletter i den goodiebag, jeg fik med mig hjem. Derfor satte jeg mig for at give dem en chance.

IMEDEEN Tan Optimizer tabletter

IMEDEEN har eksisteret siden 1991 og har i den tid eftersigende været førende på markedet for hudpleje. Deres hudplejetabletter bruges til at pleje huden indefra, modsat cremer som plejer huden udefra. Hudplejetabletterne er udviklet af et hold forskere og har vundet forskellige priser. IMEDEEN udvikler forskellige tabletter, og du kan læse om dem alle HER. Dem jeg har testet er IMEDEEN Tan Optimizer tabletter. Kort og godt går de ind og forbereder huden til solen. De skal tages fra fire uger inden samt under soldyrkelse. De er oplagte til sommermånederne samt på en ferie til ‘de varme lande’. Tabletterne erstatter ikke brug af solcreme og skal derfor ses som et supplement. Udover at forberede mod solen bidrager de også til at vedligeholde en normal hud. Samtidig indeholder de Vitamin C og E.

I denne pakke IMEDEEN Tan Optimizer er der 60 tabeller, hvilket svarer til 60 dages brug. Jeg tager en hver aften til min aftensmad sammen med mine multivitaminpiller mv. Jeg begyndte at tage Tan Optimizer tabletterne den 19. juni og har derfor taget knap halvdelen af dem. Jeg har ikke oplevet nogen effekt endnu, men vejret hjemme i Danmark har jo heller ikke ligefrem været strålende i den periode.

Har du erfaring med produkterne fra IMEDEEN? Min kæreste tror ikke på dem, men jeg er altså af den modsatte overbevisning. De skal i hvert fald have lov til at vise, hvad de kan. Jeg kommer med en update, når jeg er hjemme fra Japan i august. Det bliver så efter jeg er færdig med mine 60 tabletter. Der skulle eftersigende være omkring 30 grader i Japan, og min hud bliver altid så hurtigt rød. Derfor håber jeg virkelig på. at tabletterne kan gøre underværker. IMEDEEN Tan Optimizer tabletter kan købes i bl.a. Matas, og de koster 395kr. Find dem HER.

IMEDEEN tabletterne er modtaget som gave, og jeg har selv valgt at skrive om dem. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

5 Comments

 1. 13. juli 2016 / 08:34

  Jeg har kun prøvet pakken for hår og negle… og tjaaa – jeg kunne ikke rigtig se forskel… men nu har jeg heller ikke problemer med hårtab eller skrøbelige negle (undtagen lige et par uger forår og efterår… når vejret skifter)
  – jeg har overvejet de almindelige Imedeen, men jeg synes altså de er lidt dyre – og det er jo svært at måle effekten.
  Tan optimizer er jeg ikke helt sikker på, at jeg tror på, men jeg glæder mig til at høre din erfaring… da det altid er gode konstruktive vurderinger du giver… 🙂
  God ferie til Japan!!

  • Lullumut
   Forfatter
   13. juli 2016 / 16:26

   Tak for input 🙂 Jeg kiggede på de forskellige varianter, og jeg tænkte også, at de tabletter til hår og negle vil være svære at bedømme for mig. Jeg har så rigeligt med hår, og mine negle er næsten altid korte. Men dejligt hvis de virker for dem, der godt kunne bruge det 🙂
   Ja, prisen er i den dyre ende.. Og det duer jo ikke at dele en pakke med en veninde, haha 🙂
   Jeg vender helt sikkert tilbage med en update 🙂 Tusind tak for dine pæne ord, som jeg sætter ufattelig meget pris på <3
   Mange tak, det bliver vildt 🙂

 2. 12. juli 2016 / 21:19

  Jeg har hørt at de skulle være rigtig gode, men har faktisk aldrig prøvet dem 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   13. juli 2016 / 16:22

   Jeg er også så spændt og vender helt sikkert tilbage med en update i august 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!